Prvenstvo 6.kolo
Sjajna utakmica ispracena goleadom ali i sa dve povrede nasih igraca...
Sutra nas ocekuje derbi protiv Jovica FC...
Ivane pa teza ti je liga nego kod mene,a dominiras...A onaj talijan Pollicino je s tobom u LS.Juce me dobio u ligi,al u uzvratu ima da ga "oderem"
Evo tabela,a iz kupa(po meni najnerealnije takmicenje),smo ispali na pocetku,no dobro ne zalim...
Evo tog poraza,u kom je igrao apsolutno defanzivno...Realno ili ne,ali dobit ce "porciju" u drugom dijelu sezone...
pobjeda u ligi doma igrali smo protiv ozen fc i razbili ga 5:0 iako je moglo bit i vise od toga no nema veze 3 boda su tu.sutra imamo 2 utakmice prvo igramo u ligi u gostima protiv fc barce slabe ekipe a onda u 21:30 liga sampiona isto u gostima protiv manhattan kojeg smo porazili doma 4:1 bitka za osminu finala za 1 i 2 mjesto
statistike
tabela 6 kolo drzimo se bodom zaostatka sa vodecim
evo opet u mojoj ligi nerealan rezultat slab ovaj turak cevizlik je pobjedio ovog the best dinamo 2:3 samo neka unistavaju igru nek se srame.
DT polako ali sigurno podseća na stare dane ...od povratka vezali smo pet pobeda...od toga četiri u prvenstvu i jedna u kupu iz koga smo nažalost ipak ispali.
Renoviranje ekipe i dalje u toku ..
mrtva utrka se nastavlja ja i Bulevar,s njim igram u 8 kolu a u 9 sa Skoro u te 2 utakmice ce bit puno jasnije ko ce nastavit borbu za naslov.Iako smo Bulevar i ja favoriti......
evo danasnje tablice i rezultat sa ligaske utakmice,uz moj hat-trick inace u 12 utakmice u svim takmicenjima imam 12 golova,4 puta igrac utakmice i 6 asistencija
trenutna formacija pa molim misljenje