Danas jos jedna rutinska pobeda. Nastavljamo pohod ka tituli.
Screenshot by Lightshot
Danas jos jedna rutinska pobeda. Nastavljamo pohod ka tituli.
Screenshot by Lightshot
i danas pobjeda u gostima igrali smo nesto ranije pa nisam mogo pratit ali svejedno smo pobjedili barcu 1:4 i privremeno smo 1 dok se ne odigra i poslednja utakmica ovog kola kasnije u 21:30 igramo ligu sampiona sa manhattan
statistike
ljestvica 7 kolo
Smor,'oću nešto teže :P
Liga 7:0,problem su dvije povrede na meču,pa smo u ligi šampiona igrali malo kombinovanije,ipak pobijedili 2:1 i tu,prolaz obezbijeđen,liga prvi na tabeli uz najbolju gol razliku,imamo prvog strijelca,asistenta i najboljeg ocijenjenog igrača u ligi,skor se nastavlja bez poraza,sada već 14:2:0,uz gol razliku 65:5,najduži niz bez poraza u ovoj sezoni dakle 16,a najduži niz pobjeda sada smo popeli na 8. Samo da se ovako nastavi.
To je to od Top Elevena od mnogo slabijeg protivnika primam gol u 90. minutu. Zavrseno je sa Top Elevenom. Zavrseno je barem do 28. juna kada uzimam telefon i krecem da skidam tokene. A do tada srecno svima sa klubovima <3. Vidimo se krajem juna
Eh, danas dosta dobar dan, u Ligi prvaka smo prosli dalje nakon 4.kola i uvjerljive pobjede, jos bod nam samo fali pa da i teoretski osiguramo prvo mjesto u grupi.
U ligi pobjeda u gostima protiv neugodnog protivnika, napokon je i Crvena Zvezda kiksala tako da smo preuzeli prvu poziciju.
E sad, sto se tice kupa..vidim da mi je protivnik bio klub jaci od mene za 5q, izvukli smo u gostima 2-2 a vodili smo 2-0, uzvrat ce biti jako paklen nadam se prolasku dalje.
Evo i mojih meceva, uspeli smo da pobedimo u oba i to ubedljivo :-) U ligi smo drugi i zaostajemo 4 boda za prvim a sto se LS tice, tu smo obezbedili prvu poziciju
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО