Uf,zadnja dva meča u ili,pobjede od 2:1 protiv duplo,i troduplo slabijeg tima od nas,ali šta je tu je,počeli su da nas zajebavaju malo,ne damo se .
Danas sreća na vrijeme stigoh(u 77. minutu) da izvršim izmjene i povrijeđenog igrača izbacim,i do kraja smo zadržali prednost,sjutra polufinale lige šampiona u 13:54,ako neko može,nije na odmet' da dođe da nas podrži
imamo srece sto nam nije bitna go razlika, vec samo nam je potrebna pobjeda (vidite i sami zasto).......zadovoljni!!!!!!!!
FC Real United
danas u ligi dogodilo se ono o cemo smo pricali the best dinamo i florin odigrali su neodluceno 1:1 i mi smo vratili vodecu poziciju nakon dugo vremena sad neka florin malo zaostaje po 1 bod iza inace danas smo pobjedili doma barcu 5:0 i zasluzeno smo vodeci sada sutra nas ceka teska utakmica sa us catanzaro 3 na tabeli derbi moramo pobjedit da bi ostali i dalje na vodecem mjestu
statistike
tabela 20 kolo vodeci smo nakon dugo vremena
e ovo se stvarno retko, retko desava al kako volim kad se desi....ovo bi trebao biti zadnji transfer ove sezone, al jednostavno: BIO MI POTREBAN IGRAC NA TOJ POZICIJI, DOVEDEN ZA SAMO 1T..... pa eto
FC Real United
krenulo polako ciscenje tima za sledecu sezonu, trenutno smo na 11 igraca + 4 rezerve , trenutno imamo mesta za 3 pojacanja i ako prodamo 4 igraca starija od 28 godina iz prvog tima dosta cemo podmladiti tim i dobiti na kvalitetu, ostaje nam i problem napadaca, tu se mora naci mesto za minimalno jednog mladog kvaliteta 39 cim krene sledeca sezona i otvori se skaut lista.
Pomladjivanje ne znaci uvijek i dobijanje kvalitete
Neki moji vanserijski igraci su dovedeni u poznim godinama, Garidda sam doveo sa 26 godina, sad ima 28 i ne bi ga se odrekao za silne milijune najveci asistent kojeg sam ikada imao
Danas u 16:33 velika utakmica drugoplasiranog i treceplasiranog, tj. derbi Chelsea F.C. - Old School, pa koga zanima neka dodje
NK Kosavin
Konačno jedan realan rezultat,liga šampiona prvi meč polufinala u gostima,pripao je nama pobjedom od 3:0...pošto nije bilo prisutnih menadžera i navijača,on je imao bonus od 5%,ali ni to pomoglo nije.
Evo da pogledate i ocjene i kvalitet tima.
Noćas ako dobijemo u ligi,99% uzimamo titulu,druga za redom bi to bila ovom timu.