Page 84 of 116 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 831 to 840 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Aco,ne da mi se jbt...
    Prvo me sef navata i taman da udjem,mozda si video da sam usao na mec ali ugasio mi se telefon i nisam mogao da navijam covece...ispizdeo sam...bas mi je krivo,sad sam video rezultat...
    Mr BlackMan likes this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Eto ispali smo i iz lige prvaka i iz kupa i sada nam ostaje samo prvenstvo koje sad svim silama zelimo osvojiti, sto zbog trofeja dakako sto zbog toga jer zelimo izjednaciti nas stari rekord od 4 uzastopna prvenstva.

Stoga smo donijeli neke odluke u nadi da cemo napokon uci u jedan poduzi pobjednicki niz za sto imamo dobru priliku jer sljedeca 4 kola imamo lakse suparnike.

1,U prvu nam ulaze neki igraci koje smo posjeli na klupu jer smo barem po ocjenama, doveli bolje igrace, no oni nisu zasad opravdali taj epitet.

2.Takodjer stavit cemo bonuse na maximalno bez obzira na snagu i kvalitet suparnika, istina da cemo svakom utakmicom ici u odredjeni minus ali osvojimo li ligu, lijepi iznos ce nam kapnuti pa cemo imati para i za sljedecu sezonu.

Te odluke donjeli smo na hitnoj sjednici upravnog odbora i pocinjemo ih primjenjivati od sutrasnje utakmice.

Imamo i veliki problem, nemam dovoljno plavih kofercica, to nam se vec sezonama nije dogodilo ali eto sada je, imamo samo plavih i srecom da ulazimo u seriju laksih utakmica gdje se nadamo da cemo ih dovoljno prikupiti i da cemo biti maximalno spremni za Crvenu Zvezdu kojoj idemo u goste i ta tekma ce vjerovatno odlucivati o prvaku.

NEMA PREDAJE!!!!
    ne daj se Acoooooo

Idemo Mačvaaaaaaa
    NTNK and Aleksandar Ilok like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer
    pobjeda doma protiv slabog kurusa 6:0 i opet smo bod zaostatka za florinom jer je florin pobjedio us catanzaro 4:1 nije uspio da nam pomogne izgleda da cemo se morat borit s njim za 1 mjesto u ligi iako i on mora igrat jos sa dosta klubova koji mogu iznenadit njega

statistike

tabela 16 kolo bod jos uvjek dok ne pobjedimo florin fc jos on moze negdje kiksat vidjet cemo kako ce to tec do kraja mozda nam sutra pomogne alina fc koja bas igra sutra s florinom tu su negdje po kvaliteti

Crni, Mr BlackMan and Volf like this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Aco,ne da mi se jbt...
    Prvo me sef navata i taman da udjem,mozda si video da sam usao na mec ali ugasio mi se telefon i nisam mogao da navijam covece...ispizdeo sam...bas mi je krivo,sad sam video rezultat...
    Da bio si tamo, a i da nisi imao sam 15 % ali eto nije bilo sudjeno, prenaglio sam sa izmjenama pa kad mi se napadac ozlijedio onda nisam vise mogao nikoga uvesti, steta jer imao sam igraca vise i mogao sam to iskoristiti, nema veze idemo na ligu sad
    Sezona 27, Level 27

Apprentice Baresi's Avatar

Pobjeda...hvala Aci na podršci,gledam meč smara me da pišem izvještaj.

I ta pitam nešto na brzinu,evo od juče(tiče se i Acinog meča) kad oću da uđem da gledam meč,samo mi piše da sam izgubio mrežu sa serverom i reload,zna neko šta je? Juče kad sam ulazio na Acin meč 2 outa mi se ovo dešavalo i danas jednom na meč jednog druga koji sam hteo da gledam..

Newbie
    Niz bez primljenog gola se nastavlja Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?-vgd.jpg

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Baresi View Post

Pobjeda...hvala Aci na podršci,gledam meč smara me da pišem izvještaj.

I ta pitam nešto na brzinu,evo od juče(tiče se i Acinog meča) kad oću da uđem da gledam meč,samo mi piše da sam izgubio mrežu sa serverom i reload,zna neko šta je? Juče kad sam ulazio na Acin meč 2 outa mi se ovo dešavalo i danas jednom na meč jednog druga koji sam hteo da gledam..
    A dogadja se to, i meni se puno puta dogodilo
    Crni and Mr BlackMan like this.
    Sezona 27, Level 27

Addicted Crni's Avatar
    Evo danas remi protiv ekipe koja je dvanaesta na tabeli. Garant nema titule ni ove sezone.

Mr BlackMan and Volf like this.

Newbie
    how your level friend?
    Mr BlackMan likes this.

VIP Macva FC's Avatar
    Jos jedan glupi rezultat u reziji seljacina iz nordeusa. Serem im se u igricu, jadni su i bedni :-)))))) toliko od mene

Idemo Mačvaaaaaaa
    Volf and Crni like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Page 84 of 116 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast