Page 105 of 115 FirstFirst ... 55595103104105106107 ... LastLast
Results 1,041 to 1,050 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    kad sam igro sa klubom the best dinamo on je igro istu tu formaciju 3-2-3-2 ja sam igro sa formacijom 4-4-2 napadacki i pobjedio 3:1 sad cu vidit jos cu razmislit do sutra pa cu u zadnji cas stavit tj sat vremena prije tekme

Apprentice Baresi's Avatar
    Dugo me nije bilo,raspust je ljudi,radim,pa baš i nemam vremena,utakmice pratim sa mob-a,tako da sad kad nađoh vremena kažem ponešto o vih nekoliko dana.

Prvi poraz u ligi juče(iliti prekjuče ako brojite novi dan od 00:00) u sezoni od lika koji je dosta slabiji od nas,ali se u zadnje vrijeme pojačao,opet sam ga masu jači,barem prve postave što se tiče,ono što on ne zna a ja znam,da smo ga malo i pustili pošto je naš dobar drugar i treba mu za 4 mjesto i ligu šampiona,tako da taj porazz ne boli . Inače u prvom dijelu sezone smo ga dobili 11:1
    Danas sam momcima rekao da se kale za ono juče i jesu,iskalili su se itekako 16 golova na dva meča,u jednom 6 komada u jednom 10...primili 'samo' što nije čudo budući da nam se prvi golman povrijedio.
    Đalović opet preuzeo prvo mjesto na listi strijelaca od kolege Rodrigeza.

U LŠ prošli pobjedom od 6:3 u uzvratu,prvi dobili 3:0,tako da drugu sezonu za redom igramo finale,možda bude i drugi trofej LŠ za redom,mada teško,igramo protiv kvalitetnijeg od nas,ali,iskombinovaćemo već nešto ,problem će nam biti taj golman koji se povrijedio baš kada smo istrošili sve koferčiće koje smo imali (27 crvenih) i sada ga ne možemo na vrijeme oporaviti...

Liga je praktično osvojena,bježimo 5 bodova drugoplasiranom,imamo sjutra lak meč,99% pobjeda..u preposlednjem kolu igramo sa drugoplasiranim,tu ćemo već obezbijditi trofej,drugi puta za redom,a u zadnjem kolu igramo protiv trećeplasiranih na tabeli,i jeidni koji su nam fer igrom skinuli bodove ove sezone u ligi,u prvom meču je bilo 1:1 u gostima,uz dosta poteškoća za nas i nepraćenje tog duela,planiramo sada osvetu.

Eto to je to kod mene.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Kako sam i mislio, kiks Crvene Zvezde, odigrali su samo 2-2 i danasnjom pobjedom protiv Zemuna koji je u ocajnoj formi, obezbijedit cemo 4 naslov prvaka u nizu

No oprez, od njih smo u prvom dijelu neocekivano izgubili 2-1, nadam se da cemo im danas uzvratiti za taj poraz
    Sezona 27, Level 27

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    otkljucala su mi se dostignuca
    FC Real United

Dreamer zokiruma's Avatar
    osvojena druga titula ove sezone

posle osvajanja lige osvojen i kup

vitrine kluba ove sezone punije za 3 trofeja, 2 pehara, kao osvajaci kupa i lige, i jedan tanjir za 3. mesto u LS (jos ne prezaljeno ispadanje u polufinalu)

sledece sezone postavljen jasan cilj, osvajanje 3 pehara, ne priznajemo vise tanjire, to kada budemo vodili restoran

Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?-kup-titula.jpg

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    evo nabrzaka, ne mogu postavljati slike, samo onako...

evo sad pobjeda u Ligi od 3:0 samo tako da nastavimo do kraja

gooo FC Real United!!!!!!!!!!!!

i inace, ispali smo u polufinalu LS, sto je bilo donekle i realno...bio je protivnik jaci
    FC Real United

Rookie
    u 19:10 finale kupa!!
    NLAM FC
    Sezona 9- Nivo 9

Cup WINNERS: 2
    Champions League WINNERS: 1
    League WINNERS: 5

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Ne kontam, NTNK jesi ti promijenio termin utakmice ili sta? Pise da je u 17.35 i nisam mogao uci na tekmu, a u 17.37 sam vidio da pise rezultat

Sezona 27, Level 27

Addicted Crni's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Ne kontam, NTNK jesi ti promijenio termin utakmice ili sta? Pise da je u 17.35 i nisam mogao uci na tekmu, a u 17.37 sam vidio da pise rezultat

Pobjeda službenim rezultatom. Lagano.

VIP Macva FC's Avatar
    Braca Rusii :-)
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО