Opusti se igraces regularno samo sto ce on imati totalno drugacije rasporedjene igrace koji ne igraju na svojim pozicijama nego RANDOM...
Opusti se igraces regularno samo sto ce on imati totalno drugacije rasporedjene igrace koji ne igraju na svojim pozicijama nego RANDOM...
Macva u pretkolu izvuce tezeg protivnika nego pre nekoliko dana u finalu
Auuu bre Bojane,jel si ti corav ili sta...imas PM na forumu a i na FB jbt...nemam vremena sad idem od kuce cekam te 1h si online i nista ne vidis...
Kad budes skontao ja nisam kod kuce...citaj malo bolje...cao...
Aj,ako moze ko da pomogne.
Dobio sam dres od Milana (Hvala muu) ovaj skroz levi i sad. Ovaj sa glavom preko sredini mi je domaci dres,ja hocu da ga stavim da mi on bude domaci,a ovaj skroz levo gostujuci. I ja stavim ovaj sa glavom u sredini domaci, a onaj Top Eleven dres mi se automatski stavi kao gostujuci. Ja onda uzmem i onaj skroz levo stavim kao gostujuci, a Top Eleven dres se automatski stavio kao domaci. Sta da radiim?
Ako moze pomoc do 15:15 jer tada igram tekmu :-)
Oba dresa imaju primarnu belu boju,moras imati neki dres sa crnom primarnom bojom i to je to...
Onda cu svakog dana da menjam,kada igram kod kuce stavicu onaj za kod kuce,kada igram u gostima stavicu drugi i tako.. :-)
Uhh kakva igracina nam je sletjela za 1 token..prvo pojacanje..dva smo igraca vec prodali
Odigrana je prijateljska utakmica sa Fk Real Madrid koji je level visi od mene. Izgubio sam 2:3, pored nekoliko dobrih sansi ali nema veze. Jedan level je imao prednost, sa jednim golom razlike je pobedio. Najbitnije je da nisam dobio zuti karton i tako se oporavio МИЛАН ВАСИЋ koji ce nastupati vec danas u kupu.
IDEMO SVI U 15:18, SVI ZAJEDNO ZA OLD SCHOOL !