Opusti se igraces regularno samo sto ce on imati totalno drugacije rasporedjene igrace koji ne igraju na svojim pozicijama nego RANDOM...![]()
Opusti se igraces regularno samo sto ce on imati totalno drugacije rasporedjene igrace koji ne igraju na svojim pozicijama nego RANDOM...![]()
Macva u pretkolu izvuce tezeg protivnika nego pre nekoliko dana u finalu![]()
Auuu bre Bojane,jel si ti corav ili sta...imas PM na forumu a i na FB jbt...nemam vremena sad idem od kuce cekam te 1h si online i nista ne vidis...![]()
Kad budes skontao ja nisam kod kuce...citaj malo bolje...cao...
Aj,ako moze ko da pomogne.
Dobio sam dres od Milana (Hvala muu) ovaj skroz levi i sad. Ovaj sa glavom preko sredini mi je domaci dres,ja hocu da ga stavim da mi on bude domaci,a ovaj skroz levo gostujuci. I ja stavim ovaj sa glavom u sredini domaci, a onaj Top Eleven dres mi se automatski stavi kao gostujuci. Ja onda uzmem i onaj skroz levo stavim kao gostujuci, a Top Eleven dres se automatski stavio kao domaci. Sta da radiim?
Ako moze pomoc do 15:15 jer tada igram tekmu :-)
Oba dresa imaju primarnu belu boju,moras imati neki dres sa crnom primarnom bojom i to je to...![]()
Onda cu svakog dana da menjam,kada igram kod kuce stavicu onaj za kod kuce,kada igram u gostima stavicu drugi i tako.. :-)
Uhh kakva igracina nam je sletjela za 1 token..prvo pojacanje..dva smo igraca vec prodali
![]()
Odigrana je prijateljska utakmica sa Fk Real Madrid koji je level visi od mene. Izgubio sam 2:3, pored nekoliko dobrih sansi ali nema veze. Jedan level je imao prednost, sa jednim golom razlike je pobedio. Najbitnije je da nisam dobio zuti karton i tako se oporavio МИЛАН ВАСИЋ koji ce nastupati vec danas u kupu.
IDEMO SVI U 15:18, SVI ZAJEDNO ZA OLD SCHOOL !