Page 103 of 116 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,021 to 1,030 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Dreamer zokiruma's Avatar
    ja sam isplao mamlaz danas, krenuo sa 3-2-3-2 i posle 2. gola predjem na 4-2-3-1 i jos izvucem obojicu napadaca i ubacim jednog mladjanog, i naravno primim u poslednjih 10 min 2 gola i pa pa finale LS, a pre meca isplaniram da ukoliko povedem rano predjem na 4-1-3-2 kako bi odgovorio na njegov visak u sredini terena, uopste mi nije jasno zasto nisam to i uradio vec sam poceo nesto da improvizujem, doduse povredio mi se jedan MC, drugi je odradjivao utakmicu na klupi zbog parnih kartona. steta zbog ovog finala. ostaje nam za utehu titula u ligi i sutra finale kupa, doduse mozda uzmemo 3. mesto u LS ako ovaj satrap pobedi prekosutra u finalu.

sledece sezone jurenje sve 3 titule ispocetka, steta sto nismo to uspeli ove sezone. (((((((((
    Volf, NTNK, Mr BlackMan and 1 others like this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    ja sam isplao mamlaz danas, krenuo sa 3-2-3-2 i posle 2. gola predjem na 4-2-3-1 i jos izvucem obojicu napadaca i ubacim jednog mladjanog, i naravno primim u poslednjih 10 min 2 gola i pa pa finale LS, a pre meca isplaniram da ukoliko povedem rano predjem na 4-1-3-2 kako bi odgovorio na njegov visak u sredini terena, uopste mi nije jasno zasto nisam to i uradio vec sam poceo nesto da improvizujem, doduse povredio mi se jedan MC, drugi je odradjivao utakmicu na klupi zbog parnih kartona. steta zbog ovog finala. ostaje nam za utehu titula u ligi i sutra finale kupa, doduse mozda uzmemo 3. mesto u LS ako ovaj satrap pobedi prekosutra u finalu.

sledece sezone jurenje sve 3 titule ispocetka, steta sto nismo to uspeli ove sezone. (((((((((
    Samim ulaskom u polufinale osvojio si 3.mjesto
    Sezona 27, Level 27

extra sto makar uzimam onaj tanjir za 3. mesto, malo da popuni vitrine na stadionu do sledece sezone, odigran i drugi mec danas, liga je u pitanju, protiv 2. plasiranog tima na njegovom terenu, pobeda od 1-7, i dalje mi zao za finale

nego, negde sam procitao da igraci dobijaju zvezdicu vise kada pocinje nova sezona, jer moze neko ovo da objasni detaljnije? da li dobijaju i na kvalitetu ili samo zvezdica?
    Volf, Macva FC and Mr BlackMan like this.

Apprentice Volf's Avatar
    Vidim, lijepo vama ide.. kod mene mrtva borba za titulu. Prvi mi bjezi tri boda, imam bolju gol razliku i igramo u zadnjem kolu.
    NK Kosavin

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    extra sto makar uzimam onaj tanjir za 3. mesto, malo da popuni vitrine na stadionu do sledece sezone, odigran i drugi mec danas, liga je u pitanju, protiv 2. plasiranog tima na njegovom terenu, pobeda od 1-7, i dalje mi zao za finale

nego, negde sam procitao da igraci dobijaju zvezdicu vise kada pocinje nova sezona, jer moze neko ovo da objasni detaljnije? da li dobijaju i na kvalitetu ili samo zvezdica?
    Ne dobijaju zvijezdicu vise vec zvijezdicu manje, kad god prelazis na visi nivo, igraci gube po jednu zvijezdicu tako da recimo igrac od 5 zvijezdice ti postaje igrac sa 4 zvijezdice, pa onda sljedecu sezonu isto tako, dakle ako ga ne istreniras, taj igrac od 5 zvijedica koliko ima sada, imat ce 4 sljedece sezone, 3 one iza itd itd
    Volf, Macva FC and Mr BlackMan like this.
    Sezona 27, Level 27

Apprentice Volf's Avatar
    2-0 poraz od Fk KruĆĄevca kad smo se najmanje nadali i sada postoje samo matematicki gledano sanse za titulu, teoretski jako male..
    Macva FC and Mr BlackMan like this.
    NK Kosavin

Apprentice Vedran Staklenac's Avatar
    jucer sam dozivio prvi ligaski poraz,trese mi se stolica na mjestu trenera,uprava je htjela kaznit igrace ali nedam na svoje igrace...
    Ja sam iskljucivi krivac za rano ispadanje u Kupu,kao i ispadanje u 1/8 finala LP,nazalost ali tako je kako je,prva sezona u klubu,naslov u ligi cemo osvojit nadam se i vjerujem u momcad...
    Iduce sezone uz dobra pojacanja jurisamo po tripl krunu,sa novom formacijom
    iznad svih Hrvatska...... :-)
    Volf likes this.

Dreamer
    danas jedno gazenje u gostima pobjedili smo slabi cevizilk 0:8 i tako pred sutrasnji derbi sa florinom smo pokazali da ozbiljno mislimo pobjedit njega i uzet jedino sto nam preostaje a to je prvenstvo zaostajemo 2 boda ako pobjedimo bit cemo 1 sa 63 boda imat cemo jedan bod vise od florina vidjet cemo sve sutra kako ce tec utakmica nadamo se pobjedi favoriti smo i igramo doma pred svojim navijacima

statistike

tabela 23 kolo 2 boda samo do sutrasnjeg derbija odluka pada o prvaku

Apprentice Vedran Staklenac's Avatar
    prodajem ST 18-19 god 174Q desna noga,meni netreba
    Volf likes this.

teska moralna dilema, sutra igram protiv jednog igraca koji je 4. u ligi , odavno me je decko ubacio za prijatelja, dolazi povremeno na moje utakmice i daje mi onih 2%, ne znam da li da pokusam namerno da izgubim i predam mu pobedu, ionako sam obezbedio 1. mesto, a u poslednjem kolu igram protiv 5. plasiranog, tako da cu mu dosta pomoci da uzme 4. mesto. samo da li je moralno pitanje je sada?

btw ovaj moj prijatelj i 5. imaju isti broj bodova, trenutno
    Volf likes this.