2-0 poraz od Fk Kruševca kad smo se najmanje nadali i sada postoje samo matematicki gledano sanse za titulu, teoretski jako male..
2-0 poraz od Fk Kruševca kad smo se najmanje nadali i sada postoje samo matematicki gledano sanse za titulu, teoretski jako male..
NK Kosavin
jucer sam dozivio prvi ligaski poraz,trese mi se stolica na mjestu trenera,uprava je htjela kaznit igrace ali nedam na svoje igrace...
Ja sam iskljucivi krivac za rano ispadanje u Kupu,kao i ispadanje u 1/8 finala LP,nazalost ali tako je kako je,prva sezona u klubu,naslov u ligi cemo osvojit nadam se i vjerujem u momcad...
Iduce sezone uz dobra pojacanja jurisamo po tripl krunu,sa novom formacijom
iznad svih Hrvatska...... :-)
danas jedno gazenje u gostima pobjedili smo slabi cevizilk 0:8 i tako pred sutrasnji derbi sa florinom smo pokazali da ozbiljno mislimo pobjedit njega i uzet jedino sto nam preostaje a to je prvenstvo zaostajemo 2 boda ako pobjedimo bit cemo 1 sa 63 boda imat cemo jedan bod vise od florina vidjet cemo sve sutra kako ce tec utakmica nadamo se pobjedi favoriti smo i igramo doma pred svojim navijacima
statistike
tabela 23 kolo 2 boda samo do sutrasnjeg derbija odluka pada o prvaku
![]()
teska moralna dilema, sutra igram protiv jednog igraca koji je 4. u ligi , odavno me je decko ubacio za prijatelja, dolazi povremeno na moje utakmice i daje mi onih 2%, ne znam da li da pokusam namerno da izgubim i predam mu pobedu, ionako sam obezbedio 1. mesto, a u poslednjem kolu igram protiv 5. plasiranog, tako da cu mu dosta pomoci da uzme 4. mesto. samo da li je moralno pitanje je sada?
btw ovaj moj prijatelj i 5. imaju isti broj bodova, trenutno![]()
sta mislite kako da ga zeznem sutra pred derbi s florinom ja sam mislio 3-5-2 ili 4-1-2-1-2
![]()