znam da nije mjesto,ali.....ima li neko da je 4,5,6 nivo pa da razmjenjujemo igrace malo preko pregovora,naravno
FC Real United
Ne pomaze nista, ni promena termina u 05:40 da ja ne bi' gledao niti sta drugo. Cak sam i jednog navijaca imao :O
Utakmica se igrala u 05:40, bio sam pri kraju spavanja jer se u 06:50 moralo ustati . Izasli su igraci na teren znajuci da nas pobeda sada ostavlja u borbi za titulu i ako je jos rano. Izasli su poveli smo u 12. minutu golom Bujaka. Onda je bilo mirno, cuvali smo prednost. Usledio je 54. minut kada je Izquieredo dobro prosao i asistirao McFaddenu najboljem nasem igracu. Zatim smo lagano priveli mec kraju u 73. minutu strelac prvog gola je ovoga puta bio asistent, a strelac drugog gola je ponovo bio strelac.
Lepe vesti su sto se posle ovoga meca kod dvojice igraca povecao kvalitet za jos jednu zvezdicu, a nas MC МИЛАН ВАСИЋ se oporavio od povrede.
Pogled na tabelu : Drzimo se..
Svi ste pozvani i trebace mi podrska protiv kluba ciji je mandzer aktivan i prvu utakmicu je gledao. Old School VS Manchester UTD - 16:29. SVI ZAJEDNO ZA PROLAZ DALJE !
dominacija se nastavlja,u 2 dana sam srusio ba konkurenta za naslov
danas je lakse od ocekivanog svladan Skoro u gotima uz dominaciju
100% i dalje u ligi sad laganini nastavljamo do ponovnog susreta sa konkurentima VAMOSSSS BOCAAAAA
zahvaljujem se svima koji su me podrzali na utakmici
Danas u 17:23 igram protiv kluba kojem bezim 4 boda,sto znaci da ja imam 24 i prvo sam mesto,a on 20 i 2. je.Tako da ovom pobedom bi se odlepio na,skoro nedostiznih 7 bodova,tako da vas molim sve koji mozete da dodjete da mi date podrsku ! Hvala od ♥ svima.
STATISTIKA