Da, da.
pobjeda danas doma u ligi protiv cevizik sk pobjedili smo 4:1 i preuzeli 1 mjesto jer je caini rosi popusio od us catanzaro 0:6 demolirao ga je prakticki igro je on formaciju 5-4-1 a caini rosi je igro 4-5-1 i kvalitetan je od caini rosia to je nam je pomogo malo catanzaro .sutra igramo ujutro u 10:55 novi derbi protiv 2 na tabeli florin fc u gostima a navece jos igramo poslednje kolo lige sampiona protiv raios cosmo u 21:25 doma na nasem stadionu.
statistike posjed 74:26 ucinak 40:14 moglo je bit i vise golova jer su moji igraci na pocetku utakmice imali 3 ciste prilike i sve otislo pored gola
evo i ovaj slab
trebo ga oderat 6:0 najmanje a u 68 min moj igrac je napravio faul za penal a protivnicki igrac sa 3 zvezde mi zabije gol to samo nordues moze tako napravit 1:0 bilo sve do te 68 min ali kasnije su proradili moji igraci pa zabili 4 komada do kraja
tabela 10 kolo 1 smo
Ala ste pazarili .....Milance se bas otvirio :-)))
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Rutinska pobjeda u ligi,prva sa novim imenom i kompletom garniture
protivnik sutra i nova golijada
i naravno najbolji napadac lige je iz nasih redova
ajmoooo HRVATSKA,ajmo vatreni
Prosle sezone sam se dobrano istrosio za nagradne igre, plus poklanjao sam dresove nekim deckima koji su to dobrano zasluzili, pa sad ova garnitura i eto tanak sam malo sa tokenima, zasad cemo vjerovatno uzeti Argentinine dresove, zna se zasto naravno i moram o tome voditi racuna, cak i ako promijenis grb ostaju oni na dresovima, pa bi mi bilo glupo uzeti neki dres na kojem je grb neke zemlje, zato mi je odlican ovaj od Argentine
I ovi od Urugvaja su odlicni, glupo bi mi bilo uzeti neki na kojima su recimo boje neke zemlje kao kod francuza, ciljat cu ovako nesto
I tu su jos Grcka i Honduras sto bi uzeo..to je oko 240 tokena haha, pisi propalo, no bar jos jednu kombinaciju cu uzeti
Ja jos Germany & Portugal i gotovo
Evo i mene :-)))
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО