Volf uzeo dres na kockice i grb Hrvatske. Jedino ja sam :-(. HAHAHAHHA
Volf uzeo dres na kockice i grb Hrvatske. Jedino ja sam :-(. HAHAHAHHA
Danas zakaz'o prijateljsku protiv ovoga 2:0 uz manlu domianciju, sada isti rezultat ogromna dominacija. Nemam sta reci :-) Prezadovoljan sam igrom, 2 gola jedan iz kornera jedan iz duplog kornera. Dve stative i tako..
Tabela - Drzimo se, treci smo kao i Volf jest' mi zao sto izgubio al' mi i drago haha. :-)
Sutra utakmica u Ligi Sampiona ( ne bitna ) , a u ligi protiv Darko FC, valjda cemo dobiti to..
Juče nisam imao vremena,ali sad ću ukratko,u ligi ubjedljiva pobjeda 11:1,Liga šampiona pratio mi drug ja nisam mogao,igrali sa polu-rezervnim timom 1:1...
Danas u kupu 2:2 u gostima,protiv tima sličnog nama njemu je 38.9 nama 38.8 prosjek ocjena,dobar rezultat u gostima,jedina briga su nam 2 povrede,obe od napadača,jedan 6 jedan 5 zvezdica koji su bili sjajan tandem i koji će u ovih par dana nedostajati cijelom timu,posebno u uzvratu kupa ako ranije ne kupim crvene da ih vratim.
I srećno svima sa novim grbovima i dresovima,nama nema Crne Gore na prventvu tako da...jedino što nas zanima je BiH i Hrvatska,i možda sredinom prvenstva,nakon kraja grupa odaberemo neku garnituru od ove dve reprezentacije.