Celzi, celzi :-))
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Kod mene, prvi mi bjezi 4 boda sutra igramo protiv njega i idemo odigrat jednu dobru utakmicu.
Treci me jos moze stici, ali ne vjerujem da ce nadoknadit' gol razliku..
NK Kosavin
Ljudi,samo da vam kazem da sam ovih dana u haosu...selim se pa samim tim cu mozda kasniti sa update-ovima na nekim temama...nemojte mi zameriti...
Srdacan pozdrav od uprave kluba NTNK United...
Et' nakon izgubljenog finala opet se vraćamo na pobednički niz,dobijen jedini konkurent za titulu 4:2 i titula obezbijeđena,sada imamo 8 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane...Opet još jedna odlična utakmica Đalović,3 gola...uspjeli smo se mi ovoga puta vratiti njegovim golovima iz minusa,nakon što smo gubili 2:1 do 72 minuta. Eto,primarni cilj ostvaren,sledeće sezone idemo svim snagama da osvojimo kup.
EDIT:
hvala navijačima još jednom
Last edited by Baresi; 06-27-2014 at 11:47 PM.
poslednja utakmica sezone, danas u 14:06, sutra krece sezona 3 gde jurisamo na osvajanje triple krune, videcemo sutra kako ce nam se zalomiti skaut lista, trebamo jednog ST, imace tezak zadatak da zameni sadasnjeg koji je prvi na listi strelaca lige, 3. na listi asistenata i 4. po prosecnoj oceni, najveci problem su godine kojih je do sada napunio 28 , te malo sporije napreduje, ostali igraci mogu ravnopravno da se nose sa ostalim u ligi nivoa 3
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Nije se fino radovati tudjoj nesreci,ali...
Vodeci je igrao u zadnjem kolu ovako...
A mi ovako...
Na polusezoni smo bili 10.,al kazu da sreca prati samo hrabre...Najsladja liga u povijesti kluba osvojena...
Pa valjda je ovaj tim i zasluzio duplu krunu