U revansu dobijena utakmica 4:0
Idemo Mačvaaaaaaa
U revansu dobijena utakmica 4:0
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Momcad spremna za utakmicu sezone koja pocinje za 10 minuta
ljudi, pomazite
u 12:54 je polufinale LS pa sta mislite kako protiv ove formacije....
inace ja igram 4-4-2
u prvoj utakmici smo izgubili 2:0, tako da ce sad biti jako jako tesko,ali da probamo........
FC Real United
da li je najbolje koristiti ove dve:
4-4-2 , 4-5-1 V-Stil ??
FC Real United
Pobjeda u velikom derbiju od 1-0 i ovom pobjedom smo jako blizu naslovu, pobjegli smo na 5 bodova prednosti 3 kola prije kraja i mozda vec sutra obezbijedimo naslov posto Crvena Zvezda ide na tesko gostovanje protiv 3. na tablici.
U ovoj utakmici smo od pocetka nametnuli svoj ritam, no prvo poluvrijeme je proslo bez konkretnog ucinka. Krenuli smo u 4-1-3-2 formaciji i vidjeli da nesto moramo mijenjati. Najprije na poluvremenu uvodimo AMC umjesto jednog MC i pocinjemo napokon igrati kako treba, mada ni protivnik nije bio bezopasan. Ipak kljucni trenutak dogodio se u 68.minuti kada vadimo iz igre jednog DC i DMC i uvodimo AML i AMR sto nam se brzo isplatilo posto je bas nas AMR Gariddo u 74. minuti zabio jednim dalekometnim sutom.
I nakon tog pogotka imali smo nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili, i u 88.minuti sijevnula je jedna kontra Crvene Zvezde, loptu smo vec vidjeli u golu ali ona ipak zavrsava na stativi i odnosimo ogromna 3 boda sa ovog najtezeg gostovanja.
Bila je ovo 7 pobjeda u nizu u ligi, i sad ne smije biti opustanja kako ne bi kompromitirali naslov prvaka jer podsjecam, u slucaju istog broja bodova Crvena Zvezda bi odnijela naslov zbog mnogo bolje gol razlike.
Last edited by Aleksandar Ilok; 06-25-2014 at 12:08 PM.
Ja bi definitivno krenio sa 4-1-4-1 formacjom, naravno ako imas ML i MR koji se mogu transformiratu u AML i AMR. I onda umjesto jednog DC ubacujes ST ili AMC a mozes i DMC zamijeniti i nekoga gurniti u napad, mislim nadoknadjujes rezultat pa moras ici napadacki, ja barem tako radim i imam dosta uspjeha.
4-5-1V ove sezone bas ne funkcionira, dosta igraca to kaze a i sam sam izgubio dosta utakmica ove sezone sa tom formacijom.
inece, sta mislite, isplati li se kupiti ovog DL-a????
FC Real United