Aaaaaaaa...
Dominacija se nastavljaaaaa...
Jovica se izgleda smorio i postavio ilegalnu formaciju i izgubio kod kuce od znatno slabijeg protivnika...
Izvestaj veceras...
Aaaaaaaa...
Dominacija se nastavljaaaaa...
Jovica se izgleda smorio i postavio ilegalnu formaciju i izgubio kod kuce od znatno slabijeg protivnika...
Izvestaj veceras...
Postavljen klubski rekord po broju postignutih golova u ligaskom delu sezone...
163
zanimljiv ovaj prasak za pecivo
vidim tek sada da imam vise datih golova nego 2. i 3. zajedno
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Kako su nas ujebali iz nordeusa,ili bolje rečeno,sam sam se ujebao...
Onaj grb cveno-zeleni sa nekim cvetom u sredini i oni dresovi zeleno-crveni i žuto-zeleni,njih planiram za novi komplet,i na početku bio uzeo dres onaj za gostujuće utakmice onaj žuto-zeleni i grb...i planiram da će da budu oni dresovi na prodaju do kraja sezone...i imam na jednom proifilu 17 tokena,skupljao ih cijele sezone za to,i danas ulazim na taj profil da kupim dres i postaivm novi komplet...kad ono mačeni sa prodajeee....aoooooo,prsao sam...
Ako neko ima neki crveno-zeleni dres,može razmjena?
da nema neko slucajno dres sa medvedom, video sam da ima na nekom profilu taj dres?
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ako zelite mozete pogledati celu proteklu sezonu kluba NLAM FC u galeriji timova
svi mecevi,statistike itd, imao sam slobodnog vremena pa sam to uredio
za kraj pobjeda doma protiv las zdobas galax pobjedili smo 5:0 i tako nakraju smo za vodecim zaostali 2 boda jer je izgubio u zadnjem kolu pobjedio ga je caini rosi 1:0 sve u svemu bila je to zanimljiva sezona u kojem je bilo svega i svacega u kupu smo ispali vec u 3 kolu to sve zahvljajuci nordeusu koji nastima kako njemu spada rezultate ali dobro sledece idemo dalje od toga u ligi sampiona smo prosli kao 2 u grupi i stigli sve do cetvrtfinala sljedece sezone idemo do kraja ako bude srece malo sve u svemu uprava kluba je zadovoljna te ostajemo i dalje trener liverpoola koji nam je obeco bar nesto od trofeja u sledecoj sezoni i takodjer uprava kluba cestita svima koji su osvojili nesto u ovoj sezoni i da budu jos bolji u nadolazecoj sljedecoj sezoni i osvoje sve sta se moze osvojit
statistike
konacni poredak 26 kola na kraju kao 2 zavrsavamo u ligi opet srebrni pjat u sledecoj idemo po 1 mjesto
Nakon 4 sezone gubljenja titule bukvalno u poslednjim utakmicama evo konačno opet trofeja.
Osvojena sinoć golom igrača sa klupe.
Ajmo Cileeeee
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО