Cestitam :-) Aj ako mozes dodji sad u 19:30 igram jako tesku tekmu u ligi. :-)
Cestitam :-) Aj ako mozes dodji sad u 19:30 igram jako tesku tekmu u ligi. :-)
Rutinska pobjeda u ligi na gostovanju.
Sutra igramo protiv starog znanca, jaci smo i to dosta no jedan neugodan klub, nije ga lako pobijediti, pa tko moze neka dodje u 11.38 i podrzi me jer mislim da necu biti online u to vrijeme
Bem mu život,puknem 4 tokena na dovođenje igrača,i taman da u zadnjoj sekundi nudim da ga dobijem 100% jer ovaj nije ponudio u nokaut 4 rundi ono piše molimo sačekajte,i izgubili ste vezu sa serverom,i izgubih i igrača,a taman je bio lijep bek za ovaj tim,još mi samo bek hvali...
Aleksandre citaj malo ranije poruke :-) Bio mi je fejs u blokadi neki moj.
Znaci samo ukratko analiza.
Posle teske utakmice u ligi sampiona u ovoj i nisam ocekivao Bog zna sta, a i ruku na srce on je imao jaci tim po kvalitetu. Ja sam dao gol posle kornera, on iz velike udaljenosti. U 88 minutu kao i po obicaju moji igraci propustaju ono Dodaje loptu do tog i tog! Sad je vreme da postigne gol! I ja se taman poradujem i on promasi. Nema vezee.
BICEE BOLJEEEEEEEE, NEKO PISEEEEEEEE
Vulfe aj stavi sutra na Croatia sve izmesaj i stavi da ti brani MC il' tako to brate.
Prvenstvo 1.kolo
Otvaranje prvenstva igrali smo u gostima...
Ocekivana pobeda...dobro raspolozeni MASTOUR i HULK resili su utakmicu
Liga Sampiona 1.kolo
Ocekivali smo vecu pobedu ali gost je bio izgleda veoma motivisan kao prosle sezone svi protiv Partizana...
Ali nakom vodjstva gosta na poluvremenu,preokrecemo rezultat u nasu korist i nadamo se da necemo dolziti u ovakve situacije...ovo je cirkus
Aco/Volfe hvala za podrsku...
Jesi li odigrao TIP
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Nisam stigao ni novine da kupim,vodio malecku u igraonicu...