2174Likes
-
Serbian Forum Moderator
Evo te ekipe...
-
Apprentice
Liga šampiona,zadnje kolo,pružili šansu svima,opušteno igrali,neko je i debitovao,i pobjeda opet bez ikakvih problema 6:0. Za sada u sezoni gol razlika 111:12,sjutra taman nam treba jedan gol više u kupu za prolazak i za jubilarnih 100+ gol razliku.
Uz to,Rodrigez,koji je evo već 4 sezona u timu,došao je do 5 zvezde,nikad nisam video da neko bez specijala za slobodnjake i penale daje više golova iz istih,čak iz slobodnjaka daje više golova nego jedan lik što je bio u timu prošle sezone i imao je specijale za slobodnjake.
-
Dreamer
Ocekivali smo poraz i pre meca. Jedino sto me oraspolozava posle odigranog susreta 2:2 sa slbijom ekipom i posle ove izgubljene utakmice je statistika.
Presudila je utakmica sa Manchester UTD kada sam izgubio 0:3 kod kuce. Oprostio sam se od Lige Sampione, kao sto sam rekao na kraju prosle sezone cilj je samo da odemo u nivo 4 :-).
-
VIP
-
VIP
Tako ti je to kad si dobar i zelis pomoci, ali jebiga sam sam si kriv kad sam budala, upravo sam izradjen za 46 tokena, poslao sam dresove od Spanjolske i kad sam trebao dobiti nesto zauzvrat..stranica vise ne postoji, bas divno, sad imam po raznih profilima za jos jednu garnituru i to je vjerovatno to od mene. Vise nikom necu vjerovati, sad sam se opekao i od sad pametnije
-
Dreamer
gotova faza po grupama, ubedljivo prvi sa gol razlikom 34-0
trenutno je ukupna gol razlika 127-1
-
Serbian Forum Moderator
Aco,nema vise nista na poklon,samo nagradne igre...
-
VIP
Nije meni problem pokloniti kad imam, no ovo je trebala biti neka trampa i nasjeo sam kao da mi je 12 godina, vjerovatno me i je neki klinac izradio, pa ne mogu vjerovati, sad bi se pojeo od muke, tako divnih garnitura ima a ja imam za samo jednu, necu imati ni za nagradne igre ni nista, e bas sam budala
-
vjerojatno ovi u nordeusu oce da pomognu ovim slabim malo da ih niko ne razbije po 6 7 komada u ligi sampiona pa samo 1:0 se pobjeđuje ili je do formacije protivnika koja ne dozvoljava puno golova ili ih tako nastimaju to je sve nerealno tako opce nisu fer s tim takvim rezultatima neka puste da ih razbijamo a ne ovako
-
Dreamer
To nikad ne dajes, ja naucio u jednoj igrici hahaha
Brate, uvek takva sranja se desavaju tebi :-(