Pa nije realno?
ACO ! Nisi valjda Ognjenu dao ? :O
Pa koji vrag..opet nisam mogao biti aktivan no novi poraz u ligi..i dalje sam prvi no drugi su se sad opako priblizili..od relativno komotne situacije napravili smo pravu zbrku
Pa _ebem im sve...koje UMNO BOLESNE BUDALE vode ovaj sistem?
Ova ekipa je daleko najjaca u ligi,a na tabeli stoji grozno...Vidjecemo za koji dan kako ce ici,a ako nastave ovako onda tankam sezonu a sva prva postava ce u toj ponovljenoj biti na 8*...samo da pokazemo(kao i mnogi) kako NORDEUS zivi za lovu a ne za samu igricu i njene igrace.
MANIJACI RETARDIRANI
skupina u LP je odrađena u mesanom sastavu Ilok opet zabio,novi MR je odigro i zabio usput postao skaut,doveden GK jos jedan uskoro skaut
evo detalji utakmice i tablica,kao i sutrasnji protivnik u ligi
ovaj se nece sutra dobro provest
'ajde neko ko zna da mi kaže da li je formacija legalna. Povredili mi se neki igrači i imaju crvene, pa moram da krpim tim nekako.
----ST-ST-ST----
------------------
-ML-MC--MC-----
-------------------
DL-DC----DC-DR
ovako da objavim zadnje kolo po grupama u ligi sampiona dakle pobjedili smo 3:0 raios cosmo i kao 2 na tabeli prosli dalje u osminu finala bez poraza
statistike
posljednje 6 kolo u ligi sampiona kao 2 ali imamo manje primljenih golova od 1 widzew wg trebali kao 1 ic ali dobro glavno da idemo u osminu finala
Napokon pobjeda u ligi
E pa sta sad covjek da uradi???Brutalno je mala rijec za NORDEUS SMIJURIJE