Originally Posted by Misa Omaleni Gajic Ako ti trebaju dobri agraci imam 22 god specijalnost korner i 20 god dribler po 44 javi se meni su visak. Naravno za minimalno tokena Sent from my GT-I9100 using Tapatalk evo sad gledam....tvo tim je odlican... samo postoji problem, oni su svi za mene skaut! da li neko moze da odgovori: mogu li da uzmem od prijatelja igraca od 6 zvezdica? evo, mogu li ikog od njegovih igraca da kupim?
FC Real United
Originally Posted by Mr BlackMan evo sad gledam....tvo tim je odlican... samo postoji problem, oni su svi za mene skaut! da li neko moze da odgovori: mogu li da uzmem od prijatelja igraca od 6 zvezdica? evo, mogu li ikog od njegovih igraca da kupim? Sa drugog profila mozes ovaj je mnogo jak :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ovi igraci njih mozes jel su 44 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Misa Omaleni Gajic Sa drugog profila mozes ovaj je mnogo jak :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima
Originally Posted by Mr BlackMan aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima Sada cu ti poslati zahtev sa 2 profila Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Mr BlackMan aa pa sto odma ne kazes koji ti je drugi profil? ja taj drugi profil nemam u prijateljima Jel te zanimaju igraci da dzabe ne ulazim Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Misa Omaleni Gajic Jel te zanimaju igraci da dzabe ne ulazim Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ma zanimajuuu......ulazii
Rutinska pobeda uz 7 pogodaka novajlije Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by Mr BlackMan ma zanimajuuu......ulazii Javi kada posaljes minimalnu ponudu Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Originally Posted by BojanTE Sinisaa <3 odlicnooooo Bokiiiii :-))))) Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Forum Rules