Istina, ali koji znaju bar nesto o igrici. U zadnjih par dana su me dodali par njih..brate mili knjigu mogu napisati kakva su to pitanja..pa ajde dobro, pomoci cu svakom, ali kad ni nakon crtanja ne skuze neke stvari..dodje mi da zapalim komp, vise ne dodajem nikoga
Jednom sve objasnio oko skidanja t..i on meni nece pa nece, i dva dana me gnjavi da nece, da bi na kraju dosao do genijalnog zakljucka da mora skinuti program za koji sam mu na pocetku rekao.
Jednome je bio problem u googlu upisati ime programa i downoad, on to ne moze naci..isuse kriste..ovo je samo mali dio onoga sto prozivljavam svaki dan
Kup,2:2...vodili 1:0 primili 2 brza gola,i glupa mogu reći,na kraju ipak 2:2 iako smo bili mnogo bolji protivnik,ali eto...
sezona je krenula izvrsno,sve pobjede do sada u ligi 3:0 u prvom kolu,u kupu 2:1 5:1 (pretkolo pobjede)2:0 danas u prvoj kao gost slavio u eliminaciji,u LP 3:0 slavio evo malo trenutno stanje bustera i financija
danasnji protivnik u ligi je obiljezen i spreman za porciju 11Q je slabiji
malo busteri
pare bez tokena
evo dresovi i grb za ovu sezonu,doveden napadac ALEKSANDAR ILOK perspektivan,sve se vidi da ne tipkam
Dodacu vas sve samo ostavite linkove profila,inace za 4 minuta mi pocinje veoma vazan mec u ligi,pa ko moze neka dodje da me podrzi,bicu veoma zahvalan,naravno ja cu dolaziti na vase meceve .