2174Likes
-
VIP
-
Dreamer
ja kontam da pojacam tim sledece sezone sa minimalno 4 skauta, mada bi trebalo da zamenim i jos neke igrace, doduse za ligu nivoa 3 mislim da nece biti vazno ali imam 6 igraca koje bih moglo zameniti, kontam da ih je bolje zameniti tj. prodati na kraju ove sezone i odmah na pocetku sledece i na njihovo mesto dovesti skaute kao sto sam na pocetku ove.
gotova prva utakmica danas, liga je u pitanju, trenutno smo prvi sa 9 bodova prednosti u odnosu na 2. plasirani tim, uz 12-0-0
-
Apprentice
ja e znam sta da vam kazem osim da nordeus unistava igru,glupost.........
znaci nemam volje ni slike postavljati ni nista...
vidim da je i kod vas isto pa mozda i gore
verovatno nemamo sanse za titulu iako smo3 pozicija al.....
znaci prosecan kvalitet mog tima je 40,9 (u 5 levelu)
i ja igram protiv nekog sto je 25,4.....i on ima igrace od skoro sve 2 zvezdice, a ja sve od 5 zvezdica ,i???? POGODITE REZULUTAT?
rezultat: 2:2 sranjeeeeee
opet sutra skoro ista stvar samo 1:1 je bilo, protiv protivnika sa 29,3????????????? da li su normalniiiii
po ovom ispada sto slabiji tim- bolji rezultati....stvarno neverovatno
proguracemo ovu sezonu,a ako nastave ovako.....nzm...
nemam volje da postavljam slike...bio sam prvi sad sam 3 mjesto,a ovi sto su iznad mene slabiji su po 5Q i 7Q od mene...
NEVEROVATNOOOOOOOO
-
Apprentice
Samo da vam javim da niste jedini koje je Nordeus poceo j****
NK Kosavin

-
-
Dreamer
kao sto smo ocekivali prosli smo dalje u kupu, 2 utakmice uz gol razliku 17-0, sada cekamo sledeceg protivnika i prvu utakmicu da vidimo kako ce se situacija u kupu odvijati, finale se polako blizi i mislim da smo najveci kandidati za osvanja lige, kupa i LS
-
koju formacuju mi preporucate za ovu 3-2-3-2 igram sad za 15 min
-
Serbian Forum Moderator
-
Apprentice
Jao, nisam skuzio da si otvorio. Sad sam ja bez veze otvarao..
NK Kosavin

-
POZZ LJUDI , evo ja se vratio na forum