i eto 1 poraz u ligi sampiona domaci vode 2:0 da bi kasnije poravnali na 2:2 i onda ta nesretna 76 min moj igrac radi faul unutar kaznenog prostora te zarade penal i pogadaju za 3:2 a trebalo je zavrsit bar remijem moglo je i bez tog faula proc totalno glupo
statistike posjed lopte na nasoj strani 45:55
evo kolko jak
ja sam 155 jak a on 3 zvezde 147
grupa F 2 kolo sad smo pali na 2 mjesto sledeca je u subotu protiv intera navecer
![]()
Za sada sve pobede osim naravno kupa samo da se tako nastavi samo sto ne prodje utakmica da se neki ne povredi I obavezno dobijemo zuti karton ali dobro. Jaci smo mi od toga :-)
nakon jucerasnjeg nesretnog poraza u ligi sampiona danas pobjeda u gostima u ligi pobjedili smo slabi tilafsin 0:6 te smo svu ljutnju izrazili danas na ovom slabom protivniku jos nam se ozledio nas napadac poljak pred kraj utakmice ozljedu je dobio popucali su mu ligamenti koljena 6 dana no odmah smo ga oporavili to nas je kostalo 15 crvenih kofera i bit ce spreman za sutra za danas to je to sutra 2 utakmice prvo doma igramo u ligi a navece igramo ligu sampiona protiv intera u gostima
statistike
tabela 4 kolo
![]()
ee ljudi nov sam na forumu al igru igram vec godinu dana i 11. nivo sam.. Jedni pitanje kako igrat protiv formacije 4-4-2? danas igram pa ak moze neko odg.![]()
0-0 igro al dobro je to s obzirom da je protivnik podosta jaci od mene![]()
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Pomagaj teeeeee
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО