Idemooo Mačvaaaa
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
За сада све по плану. Борба на сва три фронта. У купу избачен играч 6 левела јачи од мене...
Ljudi,ja cu da se odjavim sada,pa se cujemo za 10 dana,odoh ja malo da osolim guzicu pa nastavljamo sa kuckanjem...
Srecno svima,ko stigne nek isprati poneki moj mec...
Za mene isto vazi...kad budem bio,tj ako budem i bio online praticu svacije meceve...
Pozdrav ekipo...
Znaci neverovatno, iz kupa ispadnem zbog gola u gostima, u Ligi izgubim 5:2 od slabijeg za 3 zvezdice i dozivim 6 povredu, a nemam zamenu za to mesto, vise ne znam da li da igram ovo s**nje.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Liga dobro gura
...
kup ukleti, standardno ispadanje, a mozda i ocekivano od 3 levela jaceg protivnika..
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Danas je bio super dan, prvo smo pobedili u kupu 3-2 na svom terenu i posle pobede u prvoj utakmici od 4-0 idemo dalje, u sta nismo ni sumljali nadamo se da ce nam se u sledecem kolu zalomiti neki normalan protivnik.
Sa druge strane liga je bila san snova, razvaljen tim koji je bio na 3. mestu lige neporazen do danas sa 0-4 a takodje i tim koji je bio na 2. mestu danas je izgubio te smo se konacno odvojili na +3 od 2. tima lige. Iako smo dali najvise golova u ligi nema nas ni u jednoj statistici sto nam se prvi put desava, tj ne da nismo prvi nego nas nema uopste nigde medju prvih 5
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
0-0 igro al dobro je to s obzirom da je protivnik podosta jaci od mene