zato je meni bolje prvo juriti skaut listu, jeste da kosta ali i na TL dobri igraci kostaju podosta, plus nikada ne znas koliko ce daleko biti spremni da idu drugi igraci
zato je meni bolje prvo juriti skaut listu, jeste da kosta ali i na TL dobri igraci kostaju podosta, plus nikada ne znas koliko ce daleko biti spremni da idu drugi igraci
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Krenuli smo zestoko, ovome se stvarno nismo nadali :-)Kakav debi Suareza, fantasticno
![]()
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
KUP - Preliminarna faza - 1.utakmica
Evo i prve utakmice u novoj sezoni...
Ne tako sjajno izdanje nasih momaka ali razumem ih posto su vikend proveli po beogradskim klubovima i splavovima sinoc...
Mamurni i ne uigrani sastav nije dao zeljeni ishod...ali ne ocekujem mnogo od KUP-a ove sezone tako da im je oprosteno
i evo nas u novoj sezoni najpopularnije igre na fejsu top elevena tacnije 28 level pa da krenemo kup igramo veceras u 20 sati doma protiv fc misak koji isto 28 level tako da ocekujemo dobru utakmicu a sto se tice lige sampiona mi smo smjesteni u grupi F di igramo sa interom pa sa Bayern munchen i tatoo fc a kao sto vidite i ostrava je ovde samo u grupi H a i florin iz pretprosle sezone u grupi C a u ovoj mojoj grupi ocekujemo bar 1 2 mjesta koje vode dalje cilj nam je ko i svake sezone ici sto dalje a po mogucnosti i do kraja ali najprije treba da prodjemo grupu kako bismo mogli mislit dal idemo dalje ili ne tako da sretno svima na pocetku ove sezone
group F
![]()
sve utakmice igramo navecer u 20:45 ili blizu vremena ili 3 min kasnije to nama i odgovara
moji protivnici tj njihova kvaliteta
![]()
![]()
ovo sta pise da je inter 155 jak to zanemarite igrace nema a i to su igraci koji neigraju na svojim pozicijama znaci sve zbrda zdola a i iizgubio je vec s velikom razlikom u kupu tako da to je to
sve skupine u ligi sampiona
![]()
LS Milance, daj da vidim tvoje grupe?
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
evo u kupu danas 1 dan nerjeseno protiv misak fc naravno u 4 min vec vode a mi vracamo u 14 min za 1:1 nadam se da necemo izgubit odma u 1 kolu to nebi bilo dobro sve u svemu realan rezultat te cemo probat pobjedit u uzvratu i proc dalje
statistike
![]()
danas sam pogledao timove u LS i po kvalitetu smo najbolji, takodje nema mnogo timova koji imaju osvojene lige prosle godine a jos manje sa duplim krunama, takodje nema ni jedan tim sa osvojenim kupom, zato verujem da nece biti problem daleko dogurati. iskreno moja grupa je malo teza, sva 4 tima progle sezone su prosla grupu, nadamo se osvajanju LS i ove sezone.
Kup nismo mnogo gledali, jos tu ima mnogo timova, ocekujemo prolaz u sledece kolo i da dobijemo nekokog lakog protivnika, do sada na brzaka sto smo pogledali, uglavnom su timovi +1 lvl i poneki +2 ali nista prejako.
![]()
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)