NTNK brate moj sjecas li se sta sam ti nedavno rekao..Trajkovic je sirovina kakve nema..
NTNK brate moj sjecas li se sta sam ti nedavno rekao..Trajkovic je sirovina kakve nema..
Kakav mec danas, lik koji mi je bio solidna konkurencija je pukao, lagano !
---
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Danas jedno razbijanje u Ligi, pobediki smo 8:0, i drzimo se na trecem mestu, ali desile su se 2 povrede danas, a tanki smo na parama(346k imamo) sto je malo za bilo koji lvl pa cemo sutra u LS morati da menjamo formaciju.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
u ligi danas pobjeda u gostima pobjedili smo shadow spec fina 0:6 i tako zbog nesretnog poraza smo drugi i zaostajemo 3 boda ali dobro osvetit cemo se vec njemu pa nek on osjeti poraz kad budemo igrali u gostima tako da za danas to je to
statistike
tablica 10 kolo
Imamo utakmicu vise
Idemooo Mačvaaaa
Ovo danas je jedna od najsramnijih stvari koje nam je Nordeus uradio. Prvo nam se povredi igrac u 1. minutu, on povede u 10. i poluvreme se tako zavrsi. Mi izjednacujemo u 51. minutu, a kada je bolio skoro pa kraj, u 84. mu povredjujemo igraca, ali nam on daje 2 gola u 84. i 86. minutu, a mi dajemopocasni gol u 89. za konacnih 3:2. Sreca pa je treci izgubio od cetvrog pa smo prosli kao 2. u grupi.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Idemooo Mačvaaaa
Sezona bez ikakve veze sa mozgom. Pobeda-Poraz-Pobeda-Poraz i tako u krug.