Nakon par dana opet na forumu
U ligi remi sa TEMPOSOFAS 1-1 ali je onda on izgubio sledecu tekmu pa smo sad 1.
U ls nekim cudom imamo sansu da se plasiramo dalje, poslednji voz, karen je savladao Yannicka sa 2-1 i ako dobijmo veceras idemo dalje...
U kupu poraz u somini na domacem terenu 2-3 protivnik je malo jaci ali kup je to...
![]()
Tu sam buraz nemam internet menjao sam nesto pa cekam ove iz kopernikusa da se smiluju i dodju da odrade posao![]()
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Danas mec za ovjeru prvog mjesta ! ! !
---
danas u ligi pobjeda doma protiv slabog real inter 3:1 a sta je najgore primim gol u 13 min lik s 3 zvezde na kraju smo okrenuli ali trebala je to bit golijada a ne ovo ovako no dobro da se ne zamaramo s tim jos nas veceras ocekuje posljednje kolo lige sampiona po skupinama di igramo doma protiv Bayerna i moramo pobjedit da odemo u osminu finala nadamo se bar pobjedi takodjer moramo gledat i onu drugu utakmicu di inter igra s tatoo fc jer bi nam odgovaralo i remi da odigraju ali mozda i tato pobjedi ali mi imamo bolju gol razliku tako da cemo vidit kako ce sve to ispast na kraju ovog posljednjeg kola po skupinama
statistike
ja s 5 zvezda on sa 2 i 3 zvezde
tabela 11 kolo trenutno vodeci dok ovaj mamlaz ne odigra svoju utakmicu
![]()
Neko da mi uzme bod?
---
Pobeda u Ligi od 8:0, i jos jedan kiks Vasic FC, pa smo na 2 boda od njega, i na jos jedan njegov kiks smo od 2. mesta.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
u ligi sampiona fantasticna pobjeda doma pobjedili smo Bayern cistih 3:0 i tako mu vratili za onaj poraz od 3:2 i izbacili ga iz daljneg natjecanja tj vec se oprasta u skupini jer je inter pobjedio tatoo fc a mi kao 1 u skupini idemo dalje u osminu finala pretvorili smo nemoguce u moguce i ostvarili te 3 pobjede nakon ona 2 porazasad idemo do kud mozemo pa sta bude
statistike
grupa F posljednje 6 kolo po skupinama idemo kao 1 u grupi
![]()
danas remi ( 1 - 1 ) u ligi prvaka od podosta jakog protivnika i pobjeda u lizi ( 2-1 )
iz lige prvaka ispao zbog gol razlike a u lizi sam 7![]()
los start u lizi me puno kostao al ima jos do kraja sezone![]()