Sta reci??? Prvi mec sam dobio u gostima 1:0 .Topelevene jedi govna i tornjaj se tri lepe pi... m..... Toliko od mene, ovo vise nema veze sa igrom.Zali boze
Idemooo Mačvaaaa
Sta reci??? Prvi mec sam dobio u gostima 1:0 .Topelevene jedi govna i tornjaj se tri lepe pi... m..... Toliko od mene, ovo vise nema veze sa igrom.Zali boze
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Pa zar ovako da ispadnem?U prvoj izgubio sa 1:0 sa igračem manje celo drugo poluvreme zbog crvenog i to je ok,ali sada ovo je strašno!
![]()
Danas 2 rutinske pobede, u Ligi 4:0, a u LS 5:0, u Ligi smo jos 2. na 5 bodova zaostatka a u LS ocekujemo lak prolaz u 1/2 finale.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Ja ne znam kako te ne nervira kad ti neko tako slab da gol takvom golmanu![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
u ligi sampiona odlicna utakmica u uzvratu doma nakon sta smo izgubili 2:1 u gostima nadoknadili smo gol zaostatka i pobjedili 2:0 Portugal te s ukupnih 3:2 prosli dalje u cetvrtfinale lige sampiona Portugal nije nista mogo protiv nase formacije igrali smo 4-1-2-1-2 on je sve pokusavao s promjenama formacija ali nije mu pomoglo te zasluzeno smo prosli u cetvrtfinale iznenadili smo ga naravno on se oprasta u osmini finala zelimo mu vise srece sledece sezone![]()
statistike
svi rezultati osmine finala
samo jos da dodamo da je junak utakmice ko drugi nego emre colak koji je zabio prekrasan volej u 87 min i odveo nas dalje![]()
![]()
Last edited by flydragon; 08-12-2014 at 09:37 PM.
Данас две рутинске победе за Немањићи ФК.
У лиги против бота 2:0. Искрено могла је и већа гол разлика, ал ајд` сад...
И овера за четврт-финале Лиге Шампиона.
А, у четврт-финалу, нас чека Реал Мардид, до сада најозбиљнији противник у овом такмичењу. Ипак, надамо се проласку даље. Тако би бар требало да буде, ако је по правди Бога. Видећемо...
Е, да. Свратили смо мало и до продавнице, да сперемо горак укус јучерашњег дана. Знам да је колекција мизерна, у односу на колекције неких Легенди одавде, али чисто да се похвалимо да и ми крећемо тим добро утабаним стазама.![]()
![]()
![]()
![]()
Није крај! Наставиће се!
Lepo,lepo...samo polako ali sigurno...![]()
Prvenstvo 16.kolo
16-0-0
Namerno smo promenili termin zbog KUP meca a i malo smo se igrali da bih otvorili novo dostignuce...
Evo ikako smo to izveli...
Potrebno je da se podesi veoma odbranbeno,sve strelice na dole,svi u odbranu...
Mozda ne treba sve to ali najbitnije je da se pobedi na zvanicnoj utakmici...