Prvi trofej, kakav takav je osvojen, plasirali smo se u polufinale lige prvaka pa zasad imamo to 3 mjesto.
Nakon prve u gostima koja je zavrsila 1-1, teskom mukom smo pobijedili 2-1 i to golom u 75. minuti, samo minut prije smo formaciju 3-2(DMC)-3-2 promijenili u klasicnih 3-5-2 i pogodak je zabio nas AML ML koji je upravo usao u igru.
U 85.minuti smo imali zicer nad zicerima koji smo promasili, da bi oni iz jednog kontranapada stvorili takodjer zicer, vec sam vidio loptu u golu, razmisljao kako laptop bacam sa stola i psujem im sve po spisku, no lopta je pogodila stativu i prosli smo dalje, spretno i sretno.
Veliko HVALA NTNK koji nam je pruzio trostruku podrsku koja nam je uvelike pomogla da prodjemo dalje.
U ligi je napeto, odigrali smo jake utakmice i skupili dva remija, cime se kvartet klubova opasno priblizio.
Za 40.minute igramo protiv 5 na zablici, koji ako nas pobijedi ulazi u igru, a mi ako ne pobijedimo, past cemo na 2. ili cak 3. mjesto, dakle jako vazna utakmica i tko moze neka naidje da da podrsku, a vec sutra igramo sa 3.plasiranim koji ima isto bodova kao i mi, dakle u sljedeca dva kola se vjerovatno rjesava prvenstvo.