ma sve namesteno umjesto da jaci pobjedi to oni daju slabima da pobjede sramota za igru
ma sve namesteno umjesto da jaci pobjedi to oni daju slabima da pobjede sramota za igru
NTNK United II
Filijala naseg kluba koja je 14 level pre neki dan je obnovila ti nakon 2 sezone od tada 5 utakmica = 5 pobeda,ali najveca pobeda je bila bas sinoc,ne zbog golova nego sto smo pobedili ekipu koja je prva na tabeli,kaka smo im sok pripredili,kod kuce,hahahahaha...
Uprava kluba ne zeli da se plasira u visi rang nego da ostane na istom zbog sledece sezone da osvojimo neki trofej...
Imamo ekipu,sklopljena polako ali sve su to dobri momci koji zele da se dokazuju.
Nadamo se da ce doneti neki trofej sledece sezone...
Ja na TL, kada tamo Milan :-))))
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
A ja juce kad ono Macva FC![]()
Danas je razbijen i Vasic FC sa 3:0, sto je najjace, dali smo 3 gola iz kornera, a nijedan nije bio dupli, mada to nikada nisam video, ali prihvatam pobedu, ostajemo 1. na tabeli, i vec sada mozemo reci da je Omega FC osvajac Lige!
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Posle 4 pobeda juče poraz a danas pobeda:
Sve u svemu da pokušamo da izguramo to 2 mesto ako sve bude kako treba. Jutros doveo igrača za dva tokena:
Doveden da greje klupu do kraja sezone na početku sledeće biće prodat. Polako krećem i sa rasprodajom:
![]()
nakon sinocnjeg ispadanja u cetvrtfinalu i maslu nordeusa danas su nasi igraci iskalili sav bijes kengpp009 utrpavsi im 10 komada u mrezu u gostima smo igrali a i najavili su da zele pobjedu u utorak di igramo u gostima sa vodecim i da zele jos jednu titulu to bi im bila 5 titula ako osvojimo ligu naravno imat cemo isti broj bodova ali mi ipak bolju gol razliku
statistike utakmice
tabela 20 kolo
![]()
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Kad je najteze, mi smo najjaci
Nakon silnih remija u derbijima sinoc smo dozivjeli neugodni poraz koji nas je bacio na 3 mjesto na ljestvici, lopta nikako nije htjela da udje u gol
Da stvar bude gora, vec danas je trebalo igrati sa nakon jucerasnjih rezultata, prvog tima na ljestvici. Remijem bi pali na 5 mjesto, porazom pali na 6-to s time da bi nam 7. bio udaljen samo jedan bod. Eh, od zelje za naslov do borbe za prolazak levela...
Ali danas smo odigrali jednu velicanstvenu utakmicu i pobijedili sa cak 6-0 i time se opet popeli na prvo mjesto i dijelimo isti broj bodova sa ovima koje smo danas razvalili. Bit ce ovo veoma jedna napeta zavrsnica do samoga kraja.
Vazno je napomenuti da smo polufinale lige prvaka i sve ostale rezultate ostvarili bez da smo dali ijedan bonus, imali smo financijskih poteskoca, danas smo prvi put stavili max. bonuse i isplatilo se, i do kraja cemo prvenstva igrati sa bonusima, je da dosta gubimo novaca, ali isplatit ce se ako osvojimo i 6 naslov u nizu
![]()
Last edited by Aleksandar Ilok; 08-17-2014 at 09:23 PM.