Evo polako i završava ova sezona ( 2. liga sam al praktički 1. sezona igranja ), zapeo u polufinalu kupa i lige prvaka te ću završiti 2. u ligi, sad slijedi čuvanje tokena i novaca za veliki shopping u prvim danima nove sezone
Evo polako i završava ova sezona ( 2. liga sam al praktički 1. sezona igranja ), zapeo u polufinalu kupa i lige prvaka te ću završiti 2. u ligi, sad slijedi čuvanje tokena i novaca za veliki shopping u prvim danima nove sezone
Pozzz svima,nema me odavno-obaveze stezu...
U ligi smo izdominirali
U LS nazalost ispali u 1/2,u kupu odmah na pocetku...
Tim na kraju sezone,dovoljno jak da uzme vise od jedne titule,ali neki igraci su zakazali
Potpuno razocarenje,s obzirom na Q i koliko je ulozeno u njega.Ako nastavi ovako dovodimo novu spicu(malo ga "napucamo"),a njega selimo na klupu...
Sretno svima u finalima i zavrsnim kolima lige...
Veceras igram Finale Kupa u 18:13,pa ko moze neka dodje da podrzi ,evo ko me nema neka me doda https://www.facebook.com/sergej.sljuka
Gotova liga za danas, pobeda u gostima od 1-4, gubili smo 1-0 i posle 3 izmene uspeli smo da preokrenemo rezultat i dobijemo utakmicu, utakmica bez rezultatskog znacaja za nas, za protivnika je bila dosta vaznija jer odlucuje o 4. mestu, na kojem je trenutno nas prijatelj (jedini u ligi) pa smo makar pomogli njemu da osvoji to 4. mesto.
Veceras u 19:50 se igra finale Kupa, moramo odmoriti igrace i spremiti ih za tu utakmicu, jos uvek ne znamo sa kojom cemo postavom izaci na teren ali znamo da ne mozemo racunati na jednog od standardnih MC zbog crvenog kartona, imamo zamenu za njega ali bice gusto ako utakmica ode u produzetke zbog kratke klupe. Slican slucaj je i sa DC linijom dok napadaci nemaju problema, i najverovatnije necemo ih ni menjati u odnosu na postavu koja izadje prva na teren.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
KAO STO VIDITE I NA DRUGOM PROFILU SAM U FINALU ALI JE LP U PITANJU,IGRAM SA PROTIVNIKOM I PRIJATELJEM IZ SVOJE LIGE ON JE KAO STO VIDITE PRVI NA TABLICI POTPUNO IDENTICNA KVALITETA I 3 BODA MI BJEZI U LIGI ALI NEMA PREDAJE VATAMO OBA NASLOVA BORBA DO ZADNJE KAPI KRVI I ZNOJA
PRODAJEM OVA DVA IGRACA AKO NEKO TREBA MOGU MU SACUVAT ZA IDUCU SEZONU