#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Danas je ozvanicena Liga u najlosijoj sezoni naseg kluba, zbog velike kradje u 1/4 finalu LS, gde smo izgubili od slabijeg, i nismo igrali nijedno finale, ali bar smo Ligu nakon sezone pauze osvojili, ali moram pitati za savet: dakle, na engleskom forumu, sam video da mnogi pauziraju sezonu ili zbog manjka tokena ili novca, tako sto u Ligi koriste ilegalnu formaciju, a trude se da u LS i u Kupu sto dalje doguraju. Ja imam manjak novca, a i verovatno necu biti previse aktivan sledece sezone, pa je pitanje da li bi trebalo da na ovaj nacin i ja pauziram jednu sezonu?
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Ma, ja cu uvek da se borim, ali jedva cu 2 igraca da kupim, ako bude dobar dan :/
Sezona 3, Nivo 3
Omega FC
Nema stajanja i odustajanja...![]()
Spreman je....Nas novi kapiten od sledece sezone :-) Polako ali sigurno pravimo dobru ekipu
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Zavrsna tabela:
Sigurno je moglo bolje ali nekoliko kikseva i samo trece mesto.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Liga je danas ozvanicena verovatno najlepsom utakmicom sezone nase Lige, prvo je protivnik poveo u 2. minutu, i tako je bilo do 42, kada dajemo gol sa distance, i izjednacujemo. Drugo poluvreme je bilo dosadnije, uz po jednu 1 na 1 promasenu sansu na obe strane, a onda dajemo jos jedan gol u 77. i tako pobedom zavrsavamo Ligu, prednoscu od 8 poena, iako smo 10-ak kola pre kraja bili u zaostatku od 5 bodova, i izjednaceni sa 3.
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Omega FC