Jos jedna pobeda od 9:0 u Kupu i prolaz dalje sam 18:0. Mozda mi se sreca smesi ove sezone?
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
bem ti vise kup taman sam jutros sve igrace kupio a fali im 2 ili 3 skila do 160 i ispadnemo u 1 kolu ma sramota nisam pratio jer nisam stigo jebes vise kup ni nordeus nastima odma sam znao da ce to tako bit
statistike
ovako je izgledalo ja imam sve 5 zvezda osim jos jedan mi nedostaje ali smo spremni za sezonu
Visoka pobjeda i u uzvratu kupa
Prosao dalje u kupu, imao sam 2 pobede od 2-0, sledeci protivnik je lvl +1 ali nije nesavladiv, trebalo bi ga proci, po kvalitetu je ispod nas.
liga je bolja nego prosle godine jer ima samo jedan prijateljski klub, vise aktivnih igraca i ujednaceni su timovi, doduse dovoljno za 2. mesto jer 1. uzimam ja, samo je pitanje kolika ce biti prednost u odnosu na 2. tim.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Pa, oni to resavaju tako sto ti skaut dovodi i igrace od 7*, pa je to "posteno".
Danas su, naravno, izvucene Lige i vec sam pobedio 3. najjaceg u njoj, dok sam 2. po jacini u celoj Ligi ali siguran sam u osvajanje, u Kupu igramo protiv +1 levela, ali je slabiji, tako da verovatno prolazim.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
I u uzvratu kupa sigurna pobjeda.
Protivnik u sljedećem kolu je sa našeg levela, ali izgleda neaktivan igrač, tako da vjerujemo u prolaz.
Odigrana je prva ovosezonska utakmica u ligi prvaka, iako nam se u ranoj fazi povrijedio igrač i prije nego smo stigli obavit izmjenu naš protivnik postiže pogodak, do kraja susreta uz par promjena formacije dolazimo do uvjerljive pobjede.
Danas smo saznali i protivnike u ligi, i na prvi pogled imamo najjaču ekipu, ali kako smo i mi znali uzimati lige puno jačim ekipama, neželimo se zaljetat i oprezno moramo shvaćat sve protivnike. Inače već sutra igramo sa jednim od glavnih rivala a kako nećemo uspjet ispratit utakmicu, nadamo se da će naša ekipa i bez managera na krilima navijača doći do pobjede.
Prvu ligašku utakmicu igramo nešto kasnije.
na otvaranju lige pobjeda u gostima protiv deformat United tj robota pobjedili smo 0:6 al liga nikad slabija svi 12 klubova je slabo s po 2 zvezde ili 3 zvezde osim nas i ovog amfiloxos a jedan ima 1 zvezdu ja sam 155 jak a amfiloxos je 151 znaci da sam najjaci u ligi od svih protiv ovog cu se borit samo ostalo sve golijade ce bit znaci opet bi mogo osvojit ligu jos veceras 1 kolo doma takodjer liga sampiona protiv tatoooo fc
statistike ucinak udarca u 0:150 u jednom je trenutku bilo 0:300
tabela 1 kolo jos se kasnije igraju ostali susreti
Krecemoooo Sto se lige tice, samo jedna bas jaka ekipa Napoli a ostale su onako, srednja žalostA sto se kupa tice, to bi bilo to :-) Salu na stranu, bice u najavi dve dobre utakmice ali prednost je na njegovoj strani. Srecno svima
Idemooo Mačvaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО