Results 1 to 10 of 501
Like Tree1171Likes

Thread: Sezona 56 - 27.Jul - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Немањићи ФК's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    A sto se kupa tice, to bi bilo to :-) Salu na stranu, bice u najavi dve dobre utakmice ali prednost je na njegovoj strani. Srecno svima

Idemooo Mačvaaaa
    Е, јбг. Нисам сутра ту (гостује ми вољени клуб у Бугарској), па да свратим тај гостујући терен и прушим ти подршку. Али за реванш, ми резервиши карту. У сваком случају: "Идемоооо Мачваааааа!!!"

Што се Немањића тиче, успешно отворена Лига шампиона. Надам се само да овај хет-трик Стаменковића није случајност, већ да момак улази у добру форму. То би било екстра.

Sezona 56 - 27.Jul - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg
    Sezona 56 - 27.Jul - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

Нешто касније нас очекује и отварање лиге на гостујућем терену у Бјељињи. И ту очекујемо победу. Али о том - по том.
    Macva FC likes this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Немањићи ФК View Post
    Е, јбг. Нисам сутра ту (гостује ми вољени клуб у Бугарској), па да свратим тај гостујући терен и прушим ти подршку. Али за реванш, ми резервиши карту. У сваком случају: "Идемоооо Мачваааааа!!!"

Што се Немањића тиче, успешно отворена Лига шампиона. Надам се само да овај хет-трик Стаменковића није случајност, већ да момак улази у добру форму. То би било екстра.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	37 
Size:	48.7 KB 
ID:	26665
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_5.jpg 
Views:	37 
Size:	48.7 KB 
ID:	26666

Нешто касније нас очекује и отварање лиге на гостујућем терену у Бјељињи. И ту очекујемо победу. Али о том - по том.
    Nema da brines, karta te ceka :-) Samo zao mi sto ce ovi iz Bugarske da se vrate kuci sa petardom :-)))

Idemooo Mačvaaaa
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО