Trebao si videti da je njegova ilegalna formacija, dobio bi ga I da su bili na jednoj nozi ali samo neka su oni meni zivi I zdravi.
Мислим да је променио формацију хегде пред меч. Сад сам на то обратио пажњу. Кад сам последњи пут гледао његову тим играо је 4-2-2-2, сада видим да је на мечу наступио са
Јел то илегална формација, и ако јесте може ли разлог?
Мислим да је променио формацију хегде пред меч. Сад сам на то обратио пажњу. Кад сам последњи пут гледао његову тим играо је 4-2-2-2, сада видим да је на мечу наступио са
Igrao sam ja protiv tako cudne formacije ali nije ilegalna(makar njegova nije bila). Jedino ako mu je dosta igraca igralo na pozicijama na kojima nisu vicni (kako bi to braca iz nordeusa rekla)
Koliko razumem moraju mu biti barem dva igraca(ili jedan) na mestu veznog,ako ih nemas onda je ilegalna,a u ovom slucaju on ih nema ni jednog tako da ti je posed 80%
Koliko razumem moraju mu biti barem dva igraca(ili jedan) na mestu veznog,ako ih nemas onda je ilegalna,a u ovom slucaju on ih nema ni jednog tako da ti je posed 80%
Imas dosta ljudi koji igraju bez mc (vezni) pa im posed nije 80-20. Pre ce biti da je on mislio ako stavi 3 amc da ce ga lakse uterati ali nije mu uspela zamisao
Imas dosta ljudi koji igraju bez mc (vezni) pa im posed nije 80-20. Pre ce biti da je on mislio ako stavi 3 amc da ce ga lakse uterati ali nije mu uspela zamisao
Moze biti,isto tako neko misli ako sve zgura u odbranu da ga ne moze primiti
Mislim da je promenio formaciju hegde pred meč. Sad sam na to obratio pažnju. Kad sam poslednji put gledao njegovu tim igrao je 4-2-2-2, sada vidim da je na meču nastupio sa
Jel to ilegalna formacija, i ako jeste može li razlog?
Mora imati 2 MC ili 2 DMC, a ako ih nema onda je ilegalna, saznao sam na tezi nacin
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3) Omega FC