evo pobjede u kupu i uzvratu pobjedili smo u gostima scg pakya united 1:4 te s ukupnih 7:2 prosli dalje u 3 kolo
statistike
evo pobjede u kupu i uzvratu pobjedili smo u gostima scg pakya united 1:4 te s ukupnih 7:2 prosli dalje u 3 kolo
statistike
@Shadow Vidiš kako čovek igra s Liverpulom i pobeđuje, a ti našao da menjaš ime u Olympiacos
Sa takvim protivnicima od 1 do 3* možda bih i ja pobeđivao
Belgrade United - Dan 6 - Kup
Ponovo jedna teška utakmica u kupu protiv 7 zvezdica slabijeg protivnika. Prvu smo dobili 1-0 u gostima, a tako je bilo i ovaj put.
Startne formacije:
Formacija 4-1-4-1 na kontranapad je dala polovičan rezultat u prvom poluvremenu. Nismo primili gol, ali ga nismo ni dali. U nastavku trener ubacuje napadača umesto defanzivnog veznog i menja formaciju u 4-4-2 Hex, kontra po bokovima. U 51 minutu MC Zokoto dobija žuti karton i trener ga instinktivno šalje na klupu. U igru ulazi MC Ramos i istog momenta postiže pobedonosni gol.
Večeras teška utakmica u ligi...
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
evo ovako je izgledo moj protivnik u kupu samo 11 igraca imo sad neznam kako je mogo igrat posto nema dovoljan broj igraca kolko znam treba bar 12 13 bit da bi mogo igrat dok u prvenstvu to automatski registriraju 3:0 bez igranja al nema veze bitno da smo prosli u 3 kolo mozda u nordeusu nevole Olympiakos pa zato gubi ili je u pitanju do formacije ja igram s 3-2-3-2 i za sad djeluje to
Taj ima neku vezu u Nordeus-u garantovano...
da sigurno im je reko dajte da igram bez obzira kolko igraca imam bitno mi je samo da se igra xd
FK Partizan - Dan 6 - Kup
Posle fantastične pobede kod kuće od 3-1 u prvoj utakmici pre 2 dana i danas smo ostali neporaženi u gostima.
15 zvezdica jači protivnik je promenio formaciju ovaj put u 4-3W-1-2 (4-4-2 u prvom meču), pa smo mu kontrirali sa 4-1-4-1, na kontre sa usamljenim Opahom u napadu, žrtvujući klasično desno krilo Djogovića da igra povučenije, van pozicije.
U prvom delu meča mreže su mirovale. Protivnik nikako nije uspevao da nađe put do našeg 16-erca. Na poluvremenu ubacujemo malo jače igrače, štopera i levog veznog, smanjujući razliku u zvezdicama na 10. U 61. minutu novajlija Öztürk postiže gol iz slobodnog udarca i tako ubija nade Turaka da sa 2-0 mogu proži dalje. U 63. minutu u igru ulazi debitant, talentovani Semedo. Protivnik je u dva navrata pokušao da iz slobodnih udaraca ugrozi Petrovića koji je večeras branio odlično. Napokon, u 85. minutu protivnik postiže gol za izjednačenje, ali nedovoljno za prolaz dalje.
U ekipi FK Partizan posebno su se istakli štoperi (i štoper sa klupe je ocenjen 9-kom), golman i oba napadača su dobili 8-ice.
Ne pamtim kad je moj golman poslednji put imao 3 odbrane.
u ligi pobjeda u gostima od 1:4 protiv domaceg viktoria plzen ovu nismo stigli pratit ali i bez nas se gazi protivnike
statistike
tabela 4 kolo lige