Pa da, po prvi put nereseno protiv za 10 slabijeg protivnika posle 40 utakmica, ali idemo dalje, nismo bili prisutni pa i nije lose, ali ni.sutra necemo biti prisutni, pa je ovime doveden u pitanje prolaz dalje.
Pa da, po prvi put nereseno protiv za 10 slabijeg protivnika posle 40 utakmica, ali idemo dalje, nismo bili prisutni pa i nije lose, ali ni.sutra necemo biti prisutni, pa je ovime doveden u pitanje prolaz dalje.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Prvu utakmica 9-0 u kupu,jest da sam veci 2 lvla ali prosjek * 22 - 19.
LP dosta teska grupa,2 igraca prodana i dovode se novi.
Idemo ove sezone sve osvojiti jer do sada najveci uspjeh Finale LP.
Evo današnjih pojačanja:
Tvdoglavi
Uzgred od danas smo Olympiacos
Last edited by Shadow; 09-21-2014 at 04:08 PM.
Ovu sezonu nećemo ništa kupovati, mozda novog MR igrača.Pokušat' ćemo prodati DL igrača i to je to. Cilj je naravno plasirati se u sljedeći level. Sve zavisi kakva će nas liga zapasti, nadam se barem malo slabija nego prošla, jer je prošla bila paklena
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
dobar dan za pocetak zelim svim menadjerima puno srece u novoj sezoni i sta vise trofeja krenimo 1 kolo kupa u gostima smo igrali protiv domaceg forina fc naravno pobjedili na otvaranje moje 50 sezone 0:2 pitanje pobjednika rjeseno 7 min prije kraja utakmice i uzvrat mirno cekamo na anfieldu
statistike
Belgrade United - Sezona 8 - Dan 1
Tesna pobeda protiv ekipe Mustafa FC u prvoj utakmici Kupa... Gol je, naravno, postigao najslabiji igrač na terenu (2 zvezdice)... a igrač utakmice je, naravno, veznjak koji je celu prvu i pola druge sezone igrao za 4 ili 5, ponekad za 6... Mlađani DC DR Nusum je ocenjen osmicom na svom debiju...
Last edited by Steppenwolf; 09-21-2014 at 06:43 PM.
Siguran start. Verujem da idemo dalje.
Ovu sezonu domaće utakmice igramo na novom stadionu, koji sada ima kapacitet od 183 000 mjesta
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Od pojacanja danas nista,TL je uzas-bota ni na vidiku...U kupu moj protivnik je nazalost Ivan,jos sinoc se sklonimao nebi li ga ubacili sa protivnicima sa nizeg nivoa i jutros kad sam usao nisam mogao vjerovati...bas nas moralo na pocetku sastaviti...Evo rezultata
Kod mene Benzema i Bale nastavljaju s odlicnim partijama-tamo gdje su i stali prosle sezone,a kod njega MC(u kog je bas puno ulozio) je pravo razocarenje...Morace dosta mjenjati u toj ekipi...
Sretno svima u ovoj sezoni