A ja se baš pitao šta ti je sa Bejlom, 3 godine stariji, 70 utakmica više, a još uvek 155Q
P.S. O, izvini, to je dole Benzema...
A ja se baš pitao šta ti je sa Bejlom, 3 godine stariji, 70 utakmica više, a još uvek 155Q
P.S. O, izvini, to je dole Benzema...
sta reci koju poruku poslati u kupu smo odigrali u gostima protiv domaceg eureka srednje jakog samo 160 jak i igrali 1:1 i ispali iz kupa jer je eureka pobjedila 1:3 ukupno 4:2 za tog mamlaza ali taj klub je 10 na tabeli samo 4 boda ima pored njegovih slabih igraca mi smo ispali da bog da popousio 6:0 od neke jake ekipe necu vise komentirat slika kaze vise od tisucu reci a hvatali smo 2 gola zaostatka
statistike
jacina zvezdica
u ligi je 10 evo tabele
Belgrade Udited - Transferi
Ugovor sa klubom su potpisala još dvojica fudbalera, 28-godišnji Turčin Ferdi KARAMAN koji igra na pozicijama AMC AMR i 18-godišnji Španac, Luis Ángel AYALA koji igra na poziciji centralnog veznog.
4 igrača za 4 tokena!
Napustiće nas Norvežanin Fredrik ANDREASSEN (59 utakmica, 22 gola, 10 asistencija), Odlično je krenuo sezonu iako ima samo 2 zvezdice, ali je uprava kluba odlučila da dovede par novih igrača sa 5 zvezdica koji igraju na njegovoj poziciji
Belgrade United - Dan 11 - LŠ
Treći poraz u Ligi šampiona srušio je sve moje snove o prolasku u 16 najboljih... Loša taktika (napadali smo umesto da igramo na kontre), a možda i preporučena formacija (4-5-1 V) i loša igra čak petorice iz startnih 11 (naspram sedam igrača u njegovom timu koji su igrali za 8) učinili su poraz neminovnim...
Belgrade United - Dan 11 - Liga
Derbi kola, duel drugoplasiranog i prvoplasiranog na tabeli posle 8 kola odigran je u sunčanom Beogradu pred 31000 gledalaca. BG Utd je dva puta gubio i dva puta se vraćao u život. Protivnik je bio 9 zvezdica jači, ali to nije dokazao na terenu. Na kraju 2-2, uz predivnu akciju dva krila za 1-1 u 46. minutu i gol iz slobodnog udarca novajlije Karamana u 87. minutu za konačan rezultat.
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Samo da se javim živ sam
Oženio se u nedelju pa dolazim sebi