Izmakla nam je pobeda ali šta je tu je
Belgrade United - Dan 22 - Kup
Već posle 5 minuta utakmice sam znao da šta god da uradim i promenim, lopta prosto neće naći put do protivničke mreže... Još kada ti igrač koji je odigrao za 8 utakmicu u ligi sada naprasno odigra za 5... Btw, kad god povećam bonus za pobedu na maximum, uvek izgubim, ali uvek...
Prvenstvo 20.kolo
Parni valjak neka melje...
Real Madrid nikako da izgubi bodove covece,sutra je dan za kiks (nadamo se),mada ima jos dva teska meca do kraja,ali videcemo...
Najava - Liga Sampiona 1/2 - 1.utakmica
Trofej 3.mesto je vac osiguran ali mi zelimo usati pehar koji cekamo vec 6 sezona...
IDemo na megdan cuvenoj ekipi Sloboda FC...
Spremamo ekipu za sledeću sezonu
FK Partizan - Dan 23 - Liga
Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaa...
Ponovo smo "naboli" jačeg i on sada negde plače Odlična utakmica, čak se i MC LOURENÇO upisao u strelce i dobio osmicu... Počeli smo sa 4-2-2W-2 Hex formacijom, a u drugom poluvremenu prešaltali na 4-5-1 V sa klasičnim LB van pozicije (kao treći CB, takođe dobio osmicu)...
Steppenwolf , meni ne ide u glavu kako se ti provlacis sa tako slabim timom i uspevas da pobedjujes uopste...
Svaka cast...
I ja se pitam ponekad ne mogu da kažem da su mi svi igrači dobri, neki su čak katastrofa, ali se ne trudim da mi zvezdice igraju... U Partizanu rotiram svih 22 igrača (samo osmice i devetke igraju sledeću, i neka sedmica ako nemam izbora), a u BG Utd imam startnih 11 koji se suše samo ako igraju za 6 ili 5, pa im opet dam šansu. ako nastave da igraju loše, neko drugi im zauzima mesto u startnoj postavi...
FK Partizan
Belgrade United