Izmakla nam je pobeda ali šta je tu je
![]()
Belgrade United - Dan 22 - Kup
Već posle 5 minuta utakmice sam znao da šta god da uradim i promenim, lopta prosto neće naći put do protivničke mreže... Još kada ti igrač koji je odigrao za 8 utakmicu u ligi sada naprasno odigra za 5... Btw, kad god povećam bonus za pobedu na maximum, uvek izgubim, ali uvek...
![]()
Prvenstvo 20.kolo
Parni valjak neka melje...
Real Madrid nikako da izgubi bodove covece,sutra je dan za kiks (nadamo se),mada ima jos dva teska meca do kraja,ali videcemo...
Najava - Liga Sampiona 1/2 - 1.utakmica
Trofej 3.mesto je vac osiguran ali mi zelimo usati pehar koji cekamo vec 6 sezona...
IDemo na megdan cuvenoj ekipi Sloboda FC...
Spremamo ekipu za sledeću sezonu
![]()
FK Partizan - Dan 23 - Liga
Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaa...
Ponovo smo "naboli" jačeg i on sada negde plačeOdlična utakmica, čak se i MC LOURENÇO upisao u strelce i dobio osmicu... Počeli smo sa 4-2-2W-2 Hex formacijom, a u drugom poluvremenu prešaltali na 4-5-1 V sa klasičnim LB van pozicije (kao treći CB, takođe dobio osmicu)...
![]()
Steppenwolf , meni ne ide u glavu kako se ti provlacis sa tako slabim timom i uspevas da pobedjujes uopste...
Svaka cast...![]()
I ja se pitam ponekadne mogu da kažem da su mi svi igrači dobri, neki su čak katastrofa, ali se ne trudim da mi zvezdice igraju... U Partizanu rotiram svih 22 igrača (samo osmice i devetke igraju sledeću, i neka sedmica ako nemam izbora), a u BG Utd imam startnih 11 koji se suše samo ako igraju za 6 ili 5, pa im opet dam šansu. ako nastave da igraju loše, neko drugi im zauzima mesto u startnoj postavi...
FK Partizan
Belgrade United
![]()