681Likes
-
Serbian Forum Moderator
Zanima me zasto nema statistike igraca kojeg sam prodao na pocetku sezone i ponovo sam ga kupio nazad,sve nule pokazuje...malo je to bzvz...
-
Belgrade United - Dan 18 - Kup
Auuu rođaci, kakva je ovo formacija 3W-2-1-2-2
Kakva je ovo bila taktička dominacija danas, posle poraza kod kuće 1-3 pre dva dana... Tada me je lik ubio formacijom 3N-4-1-2, a moj napadač koji je danas dobio 9, tada je dobio 5... Pripremio sam 4-1-2-1-2 da tako počnem utakmicu, ali sam ostavio vidljivu 4-5-1 V... Vidim pola sata pred tekmu promenio na 3-4-3... 7 minuta pre utakmice prešaltam na Uski dijamant koji sam pripremao, uđem u tekmu, kad vidim on 6 minuta pre početaka prešaltao na 4-2-2W-2 Hex. Počne igra, moj DC kog sam inače planirao da zamenim sa DMC dobije žuti karton, što je ubrzalo moju promenu formacije u 3W-2-1-2-2, napadi kroz sredinu kratkim pasovima sa presingom po celom terenu. A onda kreće njegov potop on će mene da pobeđuje na mom terenu... Već u 52. minutu je 3-0 za mene i njemu treba gol za produžetke, a u 70. minutu već mu trebaju 3 da prođe dalje... Uspeo je da ćušne jedan gol na kraju, ali to je bilo sve... Btw, igrao sam sa dva MC van pozicija, jer nemam dva DMC i dva AMC... Moraćemo da poradimo na tome... I tako posle ko zna koliko sezona dođosmo do polufinala kupa...
On sad verovatno plače negde, ali jbg, bolje on nego ja
Last edited by Steppenwolf; 10-08-2014 at 08:37 PM.
-
FK Partizan - Dan 18 - Kup
Nismo uspeli da se plasiramo u polufinale kupa, iako smo bili blizu... 11 zvezdica jači protivnik, a pored toga 10 njegovih igrača ima SA, bio je krupan zalogaj za nas. Prvu utakmicu u gostima smo izgubili 1-2, tako da nas je 1-0 vodilo dalje... Uspeli smo da damo gol prvi, u 62. minutu, ali nismo imali vremena da se prešaltamo u defanzivu, jer je 3 minuta kasnije protivnik postigao izjednačujući gol, a malo zatim i drugi da nam ugasi sve snove... Malo smo eksperimentisali sa novom taktikom 3W-2-1-2-2, pokušali da iznenadimo protivnika, iako nismo imali igrače za tu formaciju (trojica izvan pozicija), čak smo i poveli, ali to je bilo sve od nas... Najviše su zakazali igrači koji su igrali na svojim pozicijama... Ovo je prvi put u 500+ utakmica koje sam odigrao u karijeri da je igrač utakmice dobio ocenu 7... Primetio sam da ova taktika dosta redukuje protivničke šuteve u okvir gola (10 šuteva na 3 utakmice na kojima sam probao taktiku danas)
-
-
Serbian Forum Moderator
Neizvesno
-
-
Serbian Forum Moderator
I to ubedljivo najgori
-
Belgrade United - Dan 19 - Liga
Poraz u ligi od jačeg... Poveli smo rano, ali nismo izdržali do kraja... sada smo četvrti na tabeli...
-
Rookie
Велики поздрав другари! Уграбисмо мало времена, од силних обавеза, па да Вас известимо о резултатима Немањићи ФК.
После данашње победе над првопласираним, у Лиги, смањили смо заостатак на 3 бода, од жељеног трона. Друго место нам се полако смеши (пошто нам, за пар кола, предстоји незгодан окршај са тренутно другопласираним Партизаном). А, ако наш пријатељ, али и дуго-сезонски ривал, славни "Oxalitus" киксне до краја првенства, славиће се три дана у Дечанима.
У Лиги Шампиона, и поред подршке са трибина, нисмо успели да смогнемо снаге за још којим голом. Тако да на реванш утакмицу, у Грачаницу, одлазимо са нерешеним резултатом.
Најискреније, анализирајући све противнике, у завршници овог такмичења, надамо се финалу. А, тамо - ком шта Рандом да! Но, полако, препреку по препреку. Не правимо рачун - без крчмара.
ПС. Велико Хвала навијачима, и на овом мечу, али и на свим осталим мечевима које смо одиграли ове сезона, а због обавеза нисмо стигли да их испратимо како ваља. Хвала момци!
-