Postavicu sliku pa da vidis sta je tuga...nikako da dominiram nad botovima...ovo je smejanje...![]()
Postavicu sliku pa da vidis sta je tuga...nikako da dominiram nad botovima...ovo je smejanje...![]()
@NTNK kakva crna dominacija,nema toga,cuti dok pobedjujes takve,kod nas ljudi uspeju da nameste kolo da 4 prvoplasirane kiksnu a ne igraju medjusobno
@Steppenwolf umesto sto se tripujes nekom formom i prosekom ocena,kupi igrace od 5* i nek ti barem prvih 11 ima 5*...
To kad mi AV bude kupio tokeneBtw, imam lika na FB koji je kupac tokena na veliko. Na početku svake sezone kupi 11 igrača koji su na korak da budu skauti, a proda one sa 5 zvezdica kojima se kvalitet ne završava sa 4/9 i uvek se pati da osvoji ligu... Ja sam mu izbio ligu iz ruku pre dve sezone u poslednjem kolu sa drugim timom, 2, 3 i poneki igrač sa 4 zvezdice...
Ekipa, trebam vas u 21.24, protivnik je u kupu za 6q jaci od mene i trebam sto vise podrske, pa tko moze neka dodje, unaprijed hvala
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
FK Partizan - Dan 17 - Liga
U 15. kolu goste nam je došao tim iz Holandije (dobili su nas 3-0 u prvom delu sezone) i iako smo bili mnogo bolji od 6 zvezdica jačeg protivnika (timska ocena 7.23 protiv 6.36) i dva puta vodili, gosti su uspeli dva puta da se vrate, prvi put golom posle kornera, a drugi put šutom iz daljine kroz 6 igrača...
![]()
Koliko ja vidim Vedrane ti spremas tim za sledecu sezonu na istom levelu i cekas mene da ukrstimo koplja...ahahahaha
A mozda i Sinisa uleti u istu ligu...koje bi to bilo kidanje![]()