Pa u tome i jeste fora, što igrači sa 5 zvezdica kad ih dovedem igraju 10 puta gore od ovih sa 3-4 zvezdice... Dovedem krilo 5 zvezdica i prosek mu bude 6.33 u sezoni umesto krila 1 zvezdica koje na 18 utakmica da 15 golova i ima prosek 7.67... Nije u tome problem... Problem je što su svi pali u formi u isto vreme... Naprasno su igrači koji su igrali za 8 i 9 počeli da igraju za 5 i 6...
@NTNK kakva crna dominacija,nema toga,cuti dok pobedjujes takve,kod nas ljudi uspeju da nameste kolo da 4 prvoplasirane kiksnu a ne igraju medjusobno
@Steppenwolf umesto sto se tripujes nekom formom i prosekom ocena,kupi igrace od 5* i nek ti barem prvih 11 ima 5*...
Ekipa, trebam vas u 21.24, protivnik je u kupu za 6q jaci od mene i trebam sto vise podrske, pa tko moze neka dodje, unaprijed hvala
To kad mi AV bude kupio tokene Btw, imam lika na FB koji je kupac tokena na veliko. Na početku svake sezone kupi 11 igrača koji su na korak da budu skauti, a proda one sa 5 zvezdica kojima se kvalitet ne završava sa 4/9 i uvek se pati da osvoji ligu... Ja sam mu izbio ligu iz ruku pre dve sezone u poslednjem kolu sa drugim timom, 2, 3 i poneki igrač sa 4 zvezdice...
1 3 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
FK Partizan - Dan 17 - Liga
U 15. kolu goste nam je došao tim iz Holandije (dobili su nas 3-0 u prvom delu sezone) i iako smo bili mnogo bolji od 6 zvezdica jačeg protivnika (timska ocena 7.23 protiv 6.36) i dva puta vodili, gosti su uspeli dva puta da se vrate, prvi put golom posle kornera, a drugi put šutom iz daljine kroz 6 igrača...
Koliko ja vidim Vedrane ti spremas tim za sledecu sezonu na istom levelu i cekas mene da ukrstimo koplja...ahahahaha
A mozda i Sinisa uleti u istu ligu...koje bi to bilo kidanje