Ma daj bre...ovo je za Sportski Zurnal...
Ma daj bre...ovo je za Sportski Zurnal...
Belgrade United - Dan 7 - Liga
Pobedili smo jednog od direktnih rivala za visok plasman na njegovom terenu. Na teren smo izašli u formaciji 3N-5-2 V na kontre protiv 4-1-2-1-2 Uski dijamant, prvo poluvreme po krilima, drugo kroz sredinu. Ovo kroz sredinu je dalo rezultat, jer su u 2 minuta 2 igrača protivnika isključena zbog povlačenja za dres mog napadača u šesnaestercu. Jedan penal smo promašili, drugi iskoristili za konačnih 1-0
Jos uvek nismo primili gol u Ligi jer smo i danas pobedili 6:0, u LS danas 2:0, i tu smo prakticno vec osigurali prolaz.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
FK Partizan - Dan 7 - Liga
Danas smo igrali protiv napuštenog tima, nismo znali koju formaciju igraju, pa smo počeli sa 4-2-2W-2 Hex, na kontre po bokovima. Dali smo 2 gola u prvom poluvremenu, nezadovoljavajuće protiv mnogo slabije ekipe. U drugom poluvremenu smo probali napadački u 3W-5-2 V formaciji, kako je to neko prporučio u http://forum.topeleven.com/formation...ation-use.html, ali to blage veze nema, ostalo je 2-0 do kraja.
Belgrade United - Dan 7 - Liga šampiona
Igrali smo se i preigrali u Ligi šampiona, izgubili dobijenu utakmicu od nešto boljeg tima koji je na početku sezone bio ubedljivo najslabiji u grupi... Probali smo 4-3N-3 po prvi put u karijeri, da kontriramo protivničkoj 4-5-1 V formaciji, a i da malo odmorimo krila. U prvom poluvremenu smo igrali na kontre kroz sredinu i poveli 1-0. U drugom poluvremenu smo probali tu istu formaciju, ali napadački sa presingom na celom terenu i to nas je koštalo 2 primljena gola za 2 poraz u LŠ. Imamo samo 1 bod i male šanse da prođemo dalje.
u ligi sampiona ponovo poraz i to doma nakon sto smo vodili 1:0 u 30 min ma sramotno dobivenu utakmicu ovako izgubit a posjed bio na nasoj strani 55:45 i to oni zabili posle duplog kornera taj dupli korner bi trebalo ukinut i sad imamo svi po 3 boda tj mi i jos ova 2 kluba ispod sad moramo da ga razbijemo u gostima videt ce na kog se namerio nece to tako samo proc ima da ga ubijemo u gostima preksutra
statistike
Skupina C 3 kolo lige sampiona
dok u ligi smo pobjedili doma samo 4:0 slabog protivnika capo verde praia
statistike posjed 80:20
tabela 5 kolo lige
View Profile: boca juniors la12 - Top Eleven Forum momci,kolege menadzeri ovo mi je novi acc na forumu jer cesce sam na tom profilu jer je iskljucivo za top11 pa mi posaljite zahtjev za prijateljstvo tu na forumu
OVO MI IZBACUJE NEMOGU NI LAJKAT NI KOMENTIRAT...MOZE LI MI NEKO OBJASNITI ZASTO