toP eleven is sometimes bull.....
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
ja neznam jeste primjetili ali definitivno utjece mjenanje pravog imena igraca na njegov kvalitet kasnije napadac sa 6 zvjezdica poslije mjenanja imena njega jednostavno nema kao da ga nemam u postavi sta kazete na to?prije toga je skoro svaku utakmicu davao go
nisam skinuo slike ali samo da napomenem da sam kao zadnja budala trošio lovu na tokene i zakucao strašnu momčad da bi na kraju gubio utakmice od zadnjih levara bez ikakve logike...
nikad više neću dati ni j****** centa na ovo sranje od igre, bome sam završio sa tim za vijeke vjekova!
uostalom...kakva je logika od kupovine igrača sa extra rejtingom ako isti ne mogu napraviti nikakvu korist, čak šta više...j.stvar do kraja?!
glupost neviđena..ali opametio sam se, odhebite sa idiotskim algoritmima m****ni
Au ma ne igram ovo s**nje od igrice vise ! Fazon treba mi pobeda da izborim Ligu Sampiona za sl sezonu,likovi u ligi niko ne ulazi (bukvalno),svi igraci su im razbacini,neke nerealne(katastrofalne) formacije,golman igra napadaca,vezni igraju golmana,itd...+ imaju igrace sa 2 ili 3 zvezde,i deru me ko staru krpu.Ja imam normalno formaciju i prosek tima je 4 zvezde,ali ne ovo je namestena igra,da sad odem i uplatim im 100 evra dobijao bi protivnike za 5 levela vecih od mene,jeb*le vas pare vise.
Evo sad formacije: Leva je moja,Desna njegova i inace lik je neporazen u 23. kola
Nordeuse,znam da volis pare al aj pusti me da igram jeb*nu igricu!
P.S.Vracam se na dobri stari FM