Ne bi trebao imat problema s kupovinom takvog igrača na tom nivou, pokušaj se rano probuditi ovih prvih dana sezone, ujutro možeš pokupovati hrpu igrača za malo tokena, barem se ja tako držim na vrhu
Nordgeni su zakon, jednom kad kupiš dobrog taj može igrat više sezona.
Moj tim prije 2 sezone na nivou 10, igram sa 35T Iz tog tima 9 istih igrača je ostalo i sad imaju 5*, samo je sad prosjek godina 22
Last edited by t11_fan; 11-15-2014 at 10:14 AM.
Ma dovest cu ja to sada imamo 10 m cekamo jos 3,3 od lige,ali morati cemo biti efikasni bez pravog ml smo prodali smo jednoga jucer koji je igro katastrofa a morat cu sutra dovest makar ml,a gore evo ss Neymar i Fancello strasni ovu sezonu pogledajte neymarove golove i assiste nevjerovatan igrac on nas je prakticno sam odveo do lklempavog Mislim da je zasluzio do-kapetansku vrpcu A kapetan je Desni bek carvajal koji igra ovdje od 1. sezone
Moze jedno pitanje. Kupio sam dresove Srbije, i kad stavim domaci dres da bude crveni, kad tece utakmkca ono polje gde idu komentari bude crveno i slova crvena...nista se ne vidi. Kako moze to da se podesi? Isto tako i u gostima..
Verovatno je to bag...provericu danas pa cu poslati adminima slike...
Hvala na sugestiji
Hvala ti
A stavim domace beli da budu, polje bude belo, a slova zuta nidje veze
Kazem ti,sad cu da proverim sa crvenim dresom
Ništa od LŠ sledeće sezone,barem je obezbeđen prolaz dalje
statistika očajna....
joj sta bi dao da pogodim za onaj grb dres novog tima sta dolazi al neznam st a da napisem juve antos bayern il chelsea :/