Ajde zakazi mi pa da vidim - posto ja ne mogu da prisustvujem mecu posto nismo na istom serveru pa mi javi sta je bilo...
Nadji me tamo medju prijateljima pa zakazi...![]()
Ajde zakazi mi pa da vidim - posto ja ne mogu da prisustvujem mecu posto nismo na istom serveru pa mi javi sta je bilo...
Nadji me tamo medju prijateljima pa zakazi...![]()
Cmex,kao sto je rekao Car Lazar:
„Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim."
Zakazo sam igramo tek u 20 21 jebajga nemogu drugacije i btw kolko vi kupujete tokena kad imate pun krc dresova grbova skauta itd
Aco nekako me tvoja formacija asocira na ovaj avion jbt
FK Partizan - Sezona 7
Najgora sezona do sada... Samo jedan igrač je imao prosek ocena preko 7.5, Djogović naravno, a ko bi drugiToliko smo bili loši ove sezone da čak nismo bili sposobni da ostanemo na istom nivou i naredne sezone...
U kupu smo za divno čudo dogurali do finala, ali je onda Sir Random umešao prste...
U ligi smo bili jadni, završili smo na 7. mestu...
Ligu šampiona je osvojio lik iz moje grupe...
Sve u svemu, previše poraza ove sezone, 28,8%...
Igrač sezone je Djogović, iako je zaribao malo u 3 od poslednje 4 utakmice... 33 utakmice, 24 gola, 25 asistencija, prosečna ocena 7.64
![]()
I da pitam vas iskusnije jel mjenjate formacije zavisno o protivniku il uigravata jednu