Ajde zakazi mi pa da vidim - posto ja ne mogu da prisustvujem mecu posto nismo na istom serveru pa mi javi sta je bilo...
Nadji me tamo medju prijateljima pa zakazi...
Ajde zakazi mi pa da vidim - posto ja ne mogu da prisustvujem mecu posto nismo na istom serveru pa mi javi sta je bilo...
Nadji me tamo medju prijateljima pa zakazi...
Cmex,kao sto je rekao Car Lazar:
„Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim."
Zakazo sam igramo tek u 20 21 jebajga nemogu drugacije i btw kolko vi kupujete tokena kad imate pun krc dresova grbova skauta itd
Aco nekako me tvoja formacija asocira na ovaj avion jbt
FK Partizan - Sezona 7
Najgora sezona do sada... Samo jedan igrač je imao prosek ocena preko 7.5, Djogović naravno, a ko bi drugi Toliko smo bili loši ove sezone da čak nismo bili sposobni da ostanemo na istom nivou i naredne sezone...
U kupu smo za divno čudo dogurali do finala, ali je onda Sir Random umešao prste...
U ligi smo bili jadni, završili smo na 7. mestu...
Ligu šampiona je osvojio lik iz moje grupe...
Sve u svemu, previše poraza ove sezone, 28,8%...
Igrač sezone je Djogović, iako je zaribao malo u 3 od poslednje 4 utakmice... 33 utakmice, 24 gola, 25 asistencija, prosečna ocena 7.64
I da pitam vas iskusnije jel mjenjate formacije zavisno o protivniku il uigravata jednu