Ja furam 4-4-2 prema bilo kom protivniku...
I ide super za sad!!!
Steppenwolf...jebboh see moo k€woo
Redovno, u zadnje 4 sezone osvojio 2x ligu prvaka i kup, ove sezone dupla kruna.
U principu rotiram nekoliko sličnih formacija, 4141/451V i 3142/31411/3151/352V. Imam dosta igrača koji mogu igrat 2 pozicije pa pokušavam to maksimalno iskoristit. 451 mi je osnovna, a 361/352 koristim protiv formacija bez krila u veznom redu.
Belgrade United
Očekivana pobeda protiv zadnjeg na tabeli... Black 3 gola, Mutiu 2 i El Sayed 1... 3-plasirani je kiksnuo protiv 9-plasiranog tako da smo najverovatnije treći, osim ako drugi ne kiksne večeras i izgubi od 11-plasiranog, što je malo verovatno... U svakom slučaju smo prošli bolje nego što smo očekivali, jer u LŠ ulazimo iz trećeg šešira...
Nadam se sa ce Neymar bljesnut kao i uvijek u prijateljskoj protiv tebe NTNK haha
Belgrade United - Sezona 9
Dobra sezona za nas u Ligi, s obzirom da smo bili 9. po jačini na početku sezone. Bićemo treći na kraju najverovatnije... LŠ nismo igrali ove sezone, a u kupu smo dogurali do Top 16...
Igrač sezone je levo krilo Brian Black... 33 utakmice, 23 gola i 11 asistencija, prosečna ocena 7.79
U prvoj sezoni je briljirao, prošle sezone je bio prosečan, a ove ponovo eksplodirao...
U stopu ga prate dva štopera koji su sezonu počeli sa 2 zvezdice, Rzić 7.54 i Campanholi 7.46
Cestitam svima na tofejima a tebi Macvo posebno na 3x kruni,nisi jedini za ovu sezonu
Dosta se u njega ulozilo...Pravit cemo legendu...