Moj rezime sezone:
Liga:
Nazalost tank imam solodan tim ali random me ubio i posto nisam hteo da budem peti ili sesti tankovao sam sezonu.
Liga sampiona:
Konacno titula tek treca iz cetiri finala grupa je bila solidno jaka posle nesto srece i eto pehara.
Kup:solidno izdanje osminafinala.
Planovi za narednu sezonu kupiti samo par igraca narano napasti titulu a u kupu dokle doguram.
Ove sezone nije bilo prilagodjavanja formacije protivniku kao ranijih sezona koje nisu dale rezultata.
Podmladili smo tim, uigrali ekipu u formaciji 41212(uski dijamant) i kao nagrada stigla je titula, sto se tice ostalih takmicenja kup nije bio prioritet ispali u 1.kolu a u LS ispali u osmini finala od Juventusa koji je na kraju i osvojio takmicenje.
FC Red Star cestita svim klubovima na osvojenim trofejima
FC Red Star
Ubili smo u zadnjem kolu drugopasiranog i na kraju premocno osvojili prvenstvo
Uspešno i kod žene:
Sutra bi trebalo da idem za BG pa se tek u utorak vraćam pa se tek onda čujemo
Još jednom čestitke svima na ostvarenim rezulatatima ove sezone.
Rezime sezone 19
Prvenstvo
Na kraju je bilo 12 bodova prednosti nad drugopasiranim, ali uopce nije bilo lako, veci dio sezone upravo oni su bili prvi, posustali su tek pred kraj prvenstva. Uglavnom nakon pauze prosle sezone, prvenstvo je opet nase, zasluzeno.
Liga prvaka
Nakon sto smo osvojli prvo mjesto u grupi, grubo smo prizemljeni u osmin finala, zeznuo nas je random, inace sam siguran da bi osvojili tripl krunu. Prvu smo izgubili 3-0, promasili smo brdo prilika, cak dva ponovljena kornera (svi znaju da je to vecinom gol) a kod 1-0 smo ostali sa igracem vise, i primili 2 gola, totalno nas je random zeznio. U uzvratu nismo mogli vise od 0-0.
Kup
E to je jedna predivna prica, napokon smo ga nakon 19 sezona osvojili i to po prvi put, evo kako je to izgledalo.
Postignuti golovi - 40
Primljeni golovi - 10
Momcad i statistika
Ove sezone smo i po prvi put uzeli skauta, te je on ubrzo postao svjetska klasa, takodjer po prvi put.
Opalaa evo ga Čelsi,dok ne bude bilo Olimpijakosa moze i ovo
e ljudi dali je dobro cesto mjenjat formacije ,msm svake sezone tipa igram 4-5-1V pa da sljedece igram uski ili 4-2-3-1 tako to,pitam zbog igraca jer nocas necu spavat cekam pocetak sezone i shopingiram odma nema zahebancije