Aj ako netko hoce, neka mi napravi pingvina sa Dinamovim dresom, ali ovim iz 82 godine
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Aleksandar Ilok Pa ja svaku tekmu mijenjam formaciju, ovisi koju igra protivnik pa joj se prilagodim ma znam Aco ali imam 3-4 igraca koji su mi dobri i za nadolazecu sezonu pa da ne kupujem previse igraca bezveze
Originally Posted by vedran boca juniors ma znam Aco ali imam 3-4 igraca koji su mi dobri i za nadolazecu sezonu pa da ne kupujem previse igraca bezveze Jbga, neki uvijek pate zbog formacija..ja imam uvijek nekog super igraca koji grije klupu, stas
Osvojena liga -->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Originally Posted by Aleksandar Ilok Jbga, neki uvijek pate zbog formacija..ja imam uvijek nekog super igraca koji grije klupu, stas jbga ja necu kupit pa da sjedi na klupi ko zna mozda i 4-3-3 probam ili po prvi puta u povjesti kluba uski dijamant
Originally Posted by vedran boca juniors Crni a sta ti cekas jos se nisi Pingvinizirao Aaaa, nemam pingvina.
Evo ti link pa izaberi koji zelis Tux Factory - CrystalXP.net
Hvala, evo izabraću da ne odudaram od ekipe.
Eto...
Belgrade United Uspeli smo da ostanemo neporaženi u poslednjem kolu, bilo je 0-0, tako da igramo LŠ i sledeće sezone...
Forum Rules