Verovatno zbog semenki sto je grickao je dobio 5...nema smisla...
Ali sad vidim da su u 9 aukcije prazne samo 2 3 4 igraca ide na 1 igraca a u 5 ide i po 10 neznam kako je moguce al neki glup server
Ko rano rani, jednog stopera grabi!!!
Jutros potpisao novog stopera...
1.10M i 2T
Sutra ustajem da nadjem ili MC ili ST videcemo... :P
Ljudi ajmo neka neko pomogne znaci onaj paysafecard uzmes bon utipkas kod i onda sta treba odabrat na top elevenu kad kupujes paypal ili?
Belgrade United
Ispadosmo u Kupu... razlog - random... Počeli smo utakmicu 4-4-2 protiv uskog dijamanta i u prvom poluvremenu je bio malo veći broj šansi na njegovoj strani... Još pre utakmice sam znao odakle mi preti najveća opasnost, pa na poluvremenu izvlačim jednog napadača i ubacujem DMC da pokrije njegovog AMC... To drastično smanjuje broj šansi na njegovoj strani (11/5 u prvom i samo 2/1 u drugom poluvremenu), ali samo jedan šut u okvir gola je bio dovoljan da seljak da gol A onda se desilo ono što je samo povećalo moje ubeđenje da je Kup random... Od momenta kad je postigao gol u 82. minutu, tih 8 minuta do kraja igra je usisala u deliću sekunde... Bukvalno nisam stigao da kliknem i pošaljem ih sve u napad (1-1 je bilo u prvoj tekmi, pa mi je trebao gol za produžetak), znači, u deliću sekunde, kao kad uzmeš špagetu i usisaš je u usta... slurp... mis'im, strašno...
'bem ti igru... nikad ne znam kog napadača da zamenim... Jedan stvara šanse i maši, a drugi se ne pominje u komentarima... Ako zamenim ovog što maši, on dobije 7 ili 8 na kraju, a ovaj što je ostao dobije 5... Ako zamenim ovog što se ne pominje, onda bude obrnuto, ovaj što maši dobije 5...