Belgrade United
Ispadosmo u Kupu... razlog - random... Počeli smo utakmicu 4-4-2 protiv uskog dijamanta i u prvom poluvremenu je bio malo veći broj šansi na njegovoj strani... Još pre utakmice sam znao odakle mi preti najveća opasnost, pa na poluvremenu izvlačim jednog napadača i ubacujem DMC da pokrije njegovog AMC... To drastično smanjuje broj šansi na njegovoj strani (11/5 u prvom i samo 2/1 u drugom poluvremenu), ali samo jedan šut u okvir gola je bio dovoljan da seljak da golA onda se desilo ono što je samo povećalo moje ubeđenje da je Kup random... Od momenta kad je postigao gol u 82. minutu, tih 8 minuta do kraja igra je usisala u deliću sekunde... Bukvalno nisam stigao da kliknem i pošaljem ih sve u napad (1-1 je bilo u prvoj tekmi, pa mi je trebao gol za produžetak), znači, u deliću sekunde, kao kad uzmeš špagetu i usisaš je u usta... slurp... mis'im, strašno...
![]()

1585Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

A onda se desilo ono što je samo povećalo moje ubeđenje da je Kup random... Od momenta kad je postigao gol u 82. minutu, tih 8 minuta do kraja igra je usisala u deliću sekunde... Bukvalno nisam stigao da kliknem i pošaljem ih sve u napad (1-1 je bilo u prvoj tekmi, pa mi je trebao gol za produžetak), znači, u deliću sekunde, kao kad uzmeš špagetu i usisaš je u usta... slurp... mis'im, strašno...

идемоооооооооооооооОООООО