U kupu smo izvukli jaceg dosta od nas no idemoo po pobjedu!
lik je prvi u ligi,ja slozio neku divlju formasciju koju nikad nisam igrao bogami ni vidio da neko igra
i laganica 7-up
DC korneri specijalnost,covjek u trepavicu gađa
nevjerujem da sam liku utrpo 7 komada
pa me zanima sta mislite o toj mojoj formaciji
@vedran boca juniors
Evidentno je da je efektivna
Ex top eleven player
Igram sutra protiv lika u kupu jaci je malo igra 4 3 3 jel ga mogu srusit sa uskim dijemantom i recite mi kakve postavke da stavim hvalaa uzasno je vazno
Na papiru je 4141 najbolji odabir. Međutim piše isto tako da 433 je dobra kontra za 451V, a 451V i 4141 su jaako slične formacije.
Po mom mišljenju efektivnost 4141 protiv 433 je pala u zadnje vrijeme, i ne samo nje, nego općenito 451 formacija protiv 4N formacija (4 braniča, bez krila u vezi).
Moja preporuka bi bila 3n151, dodavanje preko krila, crveno na ml i mr, zonska obrana, normalan mentalitet + offside zamka
(još bi trebalo provjerit, mislim da je offside zamka korisna protiv 3st formacija kad imaš 3 braniča)
@Steppenwolf: obrisao sam to
Last edited by t11_fan; 11-26-2014 at 12:42 PM. Reason: Izmjena po preporuci Steppenwolf-a
@ t11_fan Ideja strelica je da se igrači koji su u napadu vraćaju u odbranu da pomognu i da se odbrambeni igrači ubacuju u napad... Stavljati plave strelice na DC koji su već u odbrani nema smisla, a pravi veću distancu između linija tima...