FK Partizan
Pa šta sam ja Bogu skrivio da igram protiv prvoplasiranog u poslednja dva kola 1-0 na gostovanju u Turskoj uz malu pomoć trola... Protivnik je imao samo tri šuta u okvir gola. Od samog starta Dimitrov je počeo da pravi faulove i već u 12. minutu je dobio žuti karton. Kada je zamalo dobio crveni ubrzo posle toga, zamenio sam pozicije štoperima i stavio uklizavanje na easy. U 58. minutu menjamo formaciju iz 3N-1-2-3W-1 u 4-5V-1 i počinjemo da ređamo šanse koje su se uglavnom završavale na ivici šesnaesterca. A onda u 74. minutu trol. Dimitrov blokira šut koji odlazi u korner, naravno dupli, ali umesto šuta glavom posle drugog kornera Öztürk nabada nekog u 16 metara i sudija svira penal (džabe easy uklizavanje). Protivnikov skaut Sopandi maši penal i već posle 3 minuta kazna na drugoj strani. Kontra po levoj strani, centaršut Borsija na drugu stativu i Gulajev glavom zakucava pod prečku!!! Treći gol i treća osmica na trećoj utakmici zaredom za igrača sa 2 zvezdice, najslabijeg u ekipi...
Trenutno peti, samo bod iza trećeg i četvrtog... Ako kojim čudom dobijemo i sutra, treba nam i kiks jedne od ove dve ekipe...
Uprava NK Dunav Ilok cestita svima koji su ove sezone osvojili po neki trofej i zahvaljuje svima koji su ga pratili ove sezone.
Sljedeci nas cilj ce biti tripl kruna, kada ne znam, sljedece sezone cemo sa istim sastavom igrati, pa kad se nakupi tokena onda cemo jurnuti po tripl krunu.
Demonstracija sile u finalu LS :-)
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
e moze li link od nekog programa a da je jednostavan za radit da si napravim ovako nesto
znaci da se vidi trofeji,lvl i koja sezona nista extra kao na slici
Ni jedan nije jednostavan...