FK Partizan
Pa šta sam ja Bogu skrivio da igram protiv prvoplasiranog u poslednja dva kola1-0 na gostovanju u Turskoj uz malu pomoć trola... Protivnik je imao samo tri šuta u okvir gola. Od samog starta Dimitrov je počeo da pravi faulove i već u 12. minutu je dobio žuti karton. Kada je zamalo dobio crveni ubrzo posle toga, zamenio sam pozicije štoperima i stavio uklizavanje na easy. U 58. minutu menjamo formaciju iz 3N-1-2-3W-1 u 4-5V-1 i počinjemo da ređamo šanse koje su se uglavnom završavale na ivici šesnaesterca. A onda u 74. minutu trol. Dimitrov blokira šut koji odlazi u korner, naravno dupli, ali umesto šuta glavom posle drugog kornera Öztürk nabada nekog u 16 metara i sudija svira penal (džabe easy uklizavanje). Protivnikov skaut Sopandi maši penal i već posle 3 minuta kazna na drugoj strani. Kontra po levoj strani, centaršut Borsija na drugu stativu i Gulajev glavom zakucava pod prečku!!! Treći gol i treća osmica na trećoj utakmici zaredom za igrača sa 2 zvezdice, najslabijeg u ekipi...
Trenutno peti, samo bod iza trećeg i četvrtog... Ako kojim čudom dobijemo i sutra, treba nam i kiks jedne od ove dve ekipe...
![]()