nakon sto godina sam vezo 2 pobjede nevjerovatno ljudi ali istinito
nakon sto godina sam vezo 2 pobjede nevjerovatno ljudi ali istinito
Belgrade United
U Ligi šampiona pobeda od 2-0 za prvo mesto u grupi... 1-0 Zokoto glavom posle kornera... 2-0 Kirovski šutom sa distance... Protivnik je imao čak 29 uklizavanja...
Najviše volim kada igrač dobije ocenu 4 ili 5 posle utakmice u kojoj je dobio 8... To se toliko često dešava, a naročito kad su u pitanju veznjaci... Do drugog žutog kartona protivnika nije bilo nigde, a posle toga nisam imao šta da tražim... Kada te sa 3-0 pobedi tim kome više od pola igrača dobije ocenu 6, onda ti je sve jasno... Odmarao sam krila i to me je koštalo bodova... I dalje smo 4. na tabeli...
Posle jucerasnje slabe partije u Ligi i prvog primljenog gola, uprava A.C Milan-a je ekspresno reagovala dovodjenjem novog iskusnijeg i kvalitetnijeg golmana, koji je potpisao u ranim jutarnjim satima...
Oko 700k i 4T...
Evo i utakmice...
A sad nazad na spavanje...
Danas uzvrat imamo rezultat u minusu gostovanje nadoknadit moramo 2 1ima neka formacija da ga napadnem od prve minute sad konacno sam doveo ml tako da mogu sve formacije igrat.i dajte postavke ili da uzmem neku od onih koje ste vec napisali neznam posto lovim rezultat i da protiv formacije 4 3 3
NTNK United i MAČVA vidimo se iduce sezone u istoj ligi nadam se posto sam odlucio sve skaute svoje istrenirat specijalnostima,neke prodat doči do solidnog buđeta i sa tokenima te zato ostajem ovaj lvl iako je cilj ove sezone i bio samo uzet LP
pa eto nadam se da me necete punit ko papriku kao ostale svoje protivnike u ligi,msm ipak se znamo