znam to bluestacl ali nece mi se prijavit na google play
Ma ja skuzim nesto, jednu sezonu skidam i to je to, nema tu posvecenosti...prije bluestacka sam skidao ali sitno, a prije toga nekih 70 tokena i to ti je to kod mene, problem je taj sto neki mogu skidati beskonacno, i tokena i bustera i nemaju nikakva ogranicenja, ja se moram muciti kao isus na krizu da skinem nesto, jedino eto taj bluestack je dobar, a skinuo sam si nesto i preko tableta, jbga nemam ni ja previse vremena i eto, snalazim se kako znam i umijem.
Aco ja imam 28 mailova,koristim bluestack i tunnelbear imam i jedno 12 twitter profila jer s njim kad se na tunnel prijavim dobijem 1GB prometa ( inace 500MB ) i deri misko,kad vise neda revo unnistallerom obrisem bluestack i ponovno skinem i cepaj dalje naravno drugi gmail unesem za trg play koji nisam koristio i udaraj
@Vedran
OMA liga ima pravila: 35T/sezoni, nema gledanja videa za tokene i boostere, nema kupovanja tokena, zabrana korištenja scouta prije 16. dana sezone, 16-28 dana dozvoljeno 2 scouta, objava screenshota aukcije svakog igrača kojeg dovedeš. Ako igraju 2 člana oma lige međusobno onda se ni jednom (od njih 2) ne daje podrška. Ima još poneko pravilo ne mogu se sad sjetit.
Ex top eleven player
Normalno da je nedostupan. Do Njega se dopire molitvom a ne prijavom na gmail
Ex top eleven player